Miért nem tudok egyeseket bejelölni Facebook-on még úgy sem, hogy vannak közös ismerőseink?
Figyelt kérdés
A "Ki jelölhet engem ismerősnek?" kérdésre kétféle válasz ("Mindenki" és "Ismerősök ismerősei") közül lehet választani, tehát az utóbbi kategóriába beletartozok. Hogy lehet még tovább korlátozni? Ráadásul még egyszer sem jelöltem be őket (ha jelöltem volna, mondhatnánk, hogy biztosan letiltotta, hogy még egyszer bejelölhessem). Mikor először rájuk kerestem, akkor már így volt. A valóságban sem volt olyasmi, ami miatt tiltották volna a bejelölést. Üzenet gomb van az oldalukon.2016. okt. 3. 11:20
2/3 A kérdező kommentje:
De, mint említettem, őket még egyszer sem jelöltem, úgyhogy nem igaz rá az, hogy "Ismerősnek jelöléseidre nem kaptál választ, vagy nem fogadták szívesen".
2016. okt. 4. 08:58
3/3 Lajos54 válasza:
De ha "odébb lapozol" a súgóközpontban, szinte mindenre választ kaphatsz. Például beállíthatod, hogy senki se jelölhessen ismerősnek. Valószínűleg náluk is úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!