Mitől lehet, hogy asztali gép nem ad monitorképet?
Üdv.,nem rég feltettem ezt a kérdést.
Packard Bell w7 asztali gépről van szó.
Teljesen jól működött,minden tekintetben.
A gépet át akartam tenni a másik szobába,előtte szabályosan le lett állítva,nagyon finoman átkerült a másik helyre,semmi ütődés,koccanás,stb.,minden kábel ugyan úgy össze lett csatlakoztatva.
A monitoron nincs semmi számítógépes kép,csak a monitor alap képkockái,change color,analóg mittudomén.
A kábelek jók,áram van a kerületben :) ,mozgattam a kábeleket,de semmi.
Előtte minden jó volt,5 méterrel arrébb mi ment tönkre?
Mi lehet a baj?
Köszönöm!
Köszi,de nem vagyok gyépés!
A monitorkábelt csak egy helyre lehet csatlakoztatni,másikba bele sem megy,másrészt csak emlékszem,hogy 3 perccel előtte hol volt.
Alul van még egy ugyanolyan csatlakozó,de onnan sem ad jelet.
Külön van minden csatlakozó? (Vagyis a gép és a monitort nem egyszerre kapcsol be?). Nézd meg az összes csatlakozót, aztán a gépben is nézd meg ezeket, valamelyik rosszul érintkezik.
#3:
Kis ellentmondást érzek:
"A monitorkábelt csak egy helyre lehet csatlakoztatni
...
Alul van még egy ugyanolyan csatlakozó"
Egyébként előfordul, hogy áthelyezéskor 1-2 millimétert kicsúszik a videokártya a foglalatából, - ami elég lehet, hogy ne adjon képet. (főleg ha már előtte is határeset volt)
Meg ha már leveszed az oldalát, akkor minden foglalatot és csatlakozót ellenőrizhetsz.
Kimaradt:
Egyébként tipikusan alul van a gyakran használt videokártya csatlakozó és felül a ritkán használt integrált, ami ilyenkor általában nem ad képet.
Példa: [link]
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Átmozgattam a csatlakozókat,és alulra csatlakoztattam a monitort.
Most működik :)
Okés :)
Csakhogy a csatlakozók megmozgatása előtt az alsóból sem működött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!