Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TP-LINK TL-WR841N router...

TP-LINK TL-WR841N router beüzemelése?

Figyelt kérdés

Most Karácsonyra kaptam 14 éves lány vagyok, és semmit- semennyit se értek az ilyenhez. :(

Anya se tudja, egyáltalán; apának maga a router nem tetszik, ezért amúgy se segítene; ismerős _____

Ezért nekem kéne beüzemelni, de nem sikerült :((

Próbáltam követni az útmutatót, és követtem is de nagyon elakadtam....

Már csatlakoztattam a modemhez a routert, konektorba is bedugtam a router izéjét? (olyan mint egy telefon töltő)

És bekapcsoltam a routert, beírtam a jelszót, ami a router alatt volt és csatlakozott a telefonomhoz a wifi, megörültem........és megpróbáltam nyitni a messengert és semmi; nincs internet kapcsolat.......nem értem mit kéne még csinálnom :(((((

2016. dec. 21. 19:01
1 2
 11/16 lali51 ***** válasza:
Ruter nélkül van internet kapcsolat a számítógépeden?
2016. dec. 22. 13:15
 12/16 P.O.C. ***** válasza:
A hálókártyád beállításai jók? A drivere fel van telepítve? Nincs véletlenül fix IP -re állítva automatikus helyett?
2016. dec. 22. 14:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Van internet kapcsolat a számítógépen, a többi kérdést meg nem értem.......
2016. dec. 22. 19:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Ethernet kábellel mit kell csinálni?
2016. dec. 22. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát... Bedugni a routerbe (véletlenül sem az INTERNET feliratú csatlakozóba, mert akkor nem lesz net a routeren se) az egyik végét a gépben lévő hálózati kártyába.
2016. dec. 22. 21:30
 16/16 P.O.C. ***** válasza:
Az mondtad elolvastad a leírást. Ott le van írva melyik kábelt hova kell dugni. Addig aztán hiba várjuk, hogy bejöjjön a router menüje.
2016. dec. 23. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!