Miért nem tudok netezni letöltés közben?
Amikor torrenten vagy Google Play-en töltök le valamit, akkor nem használható egy csomó weboldal, mint pl Facebook, de pl a Youtube használható. A Google is bejön, de a találatok közül sokat nem tölt be. Fogalmam sincs mi lehet a baj, mert Wifi-n a tablettel és telefonnal se lehet ugyanazokat az oldalakat használni. Először azt gondoltam, a géppel lehet a baj, s miután lett új gépem, azon is ezt produkálta, biztossá vált, hogy nem ott a hiba. T-home netem van, a torrent klienst már az összeset próbáltam.
Előre is köszi a válaszokat!
Limitáld a torrentkliens le- és feltöltési sebességét a neted ~70-80%-ára, így marad némi sávszél a többi eszköznek is.
Egyébként a torrentre jellemző, hogy fel is töltesz, a feltöltés pedig kinyírja az adsl letöltését.
Erre a Router cserére én is gondoltam, de majd a T-home-on múlik hajlandó-e rá.
Ami a sávszélet illeti, ketten nyomjuk a Youtubot egy időben letöltés mellett gond nélkül, s mikor csak Facebookot akarok megnyitni, torrent mellett, azt pl nem engedi, vagy hírportált. Szóval lehet a router cseréje a jó megoldás.
Köszönöm nektek a válaszokat!
Ment a pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!