Valaki rendelt már ebay-ről? A szállitási helynél az van megadva, hogy Európa az akkor küldi Magyarországra is?
irja a licitben.
de ha kivalasztod hogy mo akkor konkretan irja hogy mennyibe kerul a szallitas, vagy kiirja hogy nem szallit mo-ra.
Europe megjelölésnél igen, küldi, mert minden európai országot beleszámít, így Magyarországot is, de ha nem vagy benne biztos, megkérdezheted az eladót. :) "Can you ship to my country (Hungary)?" - Én ennyit szoktam kérdezni, nem egy húdenagy fogalmazvány, de eddig mindenki megértette. xD
Egyébként ahol az van kiírva, hogy nem küldi Mo-ra (May not ship to Hungary vagy efféle szöveg), akkor is rá lehet kérdezni az eladóra, hogy nem lehetne-e mégis, viszont az biztos nem fog az ingyenes szállításba kerülni.
Rossz tapasztalatom van.
Rendeltem es nem jott meg az aru. Cserebe kaptam egy levelet hogy a felhasznalot toroltek.
Megint rendeltem mastol es megjott az aru.
Megint rendeltem egy masiktol es ismet nem jott meg.
Szoval ahogy elnezem zsakbamacska.
Persze olvashatsz velemenyeket a felhasznalorol.
Legutobb en is ezt tettem.
Lattam tobb mint eggy eves bejegyzeseket.
Kesobb ujra rakerestem az illetore es lattam, hogy csak 1 honapja regisztralt. Nem ertem akkor hogy lehettek regi bejegyzesek. Na mindegy szamomra az ebay igazabol e-BAJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!