Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki rendelt már ebay-ről?...

Valaki rendelt már ebay-ről? A szállitási helynél az van megadva, hogy Európa az akkor küldi Magyarországra is?

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De általában van egy lista is az országokról.
2016. dec. 15. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt a listát hol tudom megnézni?
2016. dec. 15. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

irja a licitben.

de ha kivalasztod hogy mo akkor konkretan irja hogy mennyibe kerul a szallitas, vagy kiirja hogy nem szallit mo-ra.

2016. dec. 15. 17:03
 4/9 A kérdező kommentje:
"Shipping and payments" itt tudom megnézni?
2016. dec. 15. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ott hát! Ott a box hogy change country, ott ha van hungary akkor szállit, ha nincs se hungary se a környező országok akkor nem szállit. Kina általában szállit hozzánk, de pl az USA nem nagyon.
2016. dec. 16. 08:11
 6/9 anonim válasza:

Europe megjelölésnél igen, küldi, mert minden európai országot beleszámít, így Magyarországot is, de ha nem vagy benne biztos, megkérdezheted az eladót. :) "Can you ship to my country (Hungary)?" - Én ennyit szoktam kérdezni, nem egy húdenagy fogalmazvány, de eddig mindenki megértette. xD

Egyébként ahol az van kiírva, hogy nem küldi Mo-ra (May not ship to Hungary vagy efféle szöveg), akkor is rá lehet kérdezni az eladóra, hogy nem lehetne-e mégis, viszont az biztos nem fog az ingyenes szállításba kerülni.

2016. dec. 18. 16:25
 7/9 JaniB válasza:

Rossz tapasztalatom van.

Rendeltem es nem jott meg az aru. Cserebe kaptam egy levelet hogy a felhasznalot toroltek.

Megint rendeltem mastol es megjott az aru.

Megint rendeltem egy masiktol es ismet nem jott meg.

Szoval ahogy elnezem zsakbamacska.

Persze olvashatsz velemenyeket a felhasznalorol.

Legutobb en is ezt tettem.

Lattam tobb mint eggy eves bejegyzeseket.

Kesobb ujra rakerestem az illetore es lattam, hogy csak 1 honapja regisztralt. Nem ertem akkor hogy lehettek regi bejegyzesek. Na mindegy szamomra az ebay igazabol e-BAJ

2016. dec. 23. 20:26
 8/9 JaniB válasza:
Meg annyi hogy mindharom rendelesem Kinabol volt Belgiumba
2016. dec. 23. 20:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,közbe megrendeltem és 4 nap alatt megjött :)
2016. dec. 25. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!