Hogyan érhetem el, hogy a lehető legjobb legyen a netem?
A UPC 125/10-es csomagjában voltunk eddig, kábelről a sebességmérő szerint ezt stabilan hozta.
Most a Diginél vagyunk, elvileg 2x gyorsabbnak kellene lennie, valójában fele olyan gyors (200/100-as csomag).
A UPC-nek volt saját boxa, a DIGI-hez a mi routerünk van.
A gépem másfél éves, és elvileg el kellene bírnia az erősebb netet (olvastam, hogy a gép is lehet hibás, de nincs teleszemetelve).
Most a DIGI netét a sebességmérő kábellel 64/30-ra írja.
A párom azt mondja nem a routerrel van a baj (bár ő se ért sokkal jobban hozzá).
Mit lehet tenni? Tudom, hogy van garantált meg maximális sebesség, de most tényleg fele olyan gyors a netünk, mint előtte több pénzért, így azért utánakérdezek, hátha van itt olyan, aki tudna erre mondani valamit:)
A jelenlegi router amúgy:
TP-LINK
300Mbps Wireless N
Model No. TL-WR84ON
futtass le nekünk egy speedtest.net- et és írd be az adatokat, köszi.
ping, le- és feltöltési sebesség.
A kérdezőnek: nálam a gigás alig megy 200-al windows alatt. Ugyanaz a router, ugyanaz a kábel linux alatt 800-900 Mbit/s :D Amúgy meg drágább lenne?!?
Fiber Power 120 (két év béklyóval!!!) -
5490 Ft/hó
az első 2 hónapban,
utána 6290 Ft/hó
DigiNet 200 (béklyó nélkül) - 4000/hó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!