Szerintetek melyik a legjobb internet szolgáltatás és miért?
Szerintetek melyik a legjobb internet ellátás szolgáltatás az alábbiak közül?
1.kábel modemes,2.mikro.hullámú,3.LAN,4.egyéb:
A LAN hogy kerül a sorba?
Mit jelent a legjobb? Stabil? Gyors? Korlátlan? Hol, kinek? Van akinek az objektíven rossz szolgáltatás a legjobb, mert nem tud másra előfizetni.
Ha nem tájékozódsz legalább ne fikázz másokat.A tudatlanság nem bűn lehet orvosolni,olvass.Ennek hiányában leírom hogy a kérdező mire gondolt.A legelterjedtebb internet szolgáltatás a kábel+ modem legyen ez utp vagy koax.
Ahol nincs kábel ott nagyobb távolságokat mikrohullámmal hidalnak át, kevésbé stabil nagyon időjárás függő.És akkor jöjjön a lan internet azoknak akik még nem hallottak róla.A Diginél terjedt el széleskörűen és vált ismerté amikor egy utp kábelt kapsz nincs modem bedugod a hálókártyába és lőn net.Tudom hogy mit jelent a lan ( Local Area Network) azaz helyi hálózat és igen ezen az alapon működik a digilan is.Az a vak ember nem is olyan vak és az a világtalan kérdező nem is olyan tudatlan.
Sajnálom, hogy ennyire berögzült valami az elmúlt 10-18 évben, de sokan vannak akik nagyon ragaszkodnak egy téves elmélethez, bár csak 2 perc lenne utánaolvasnod, amit nem ártana ha már ennyire szakinak tartod magad. Mikrohullámot szarkazmusból említettem, hogy éreztessem a válaszod ellentmondásait, például:
"Tudom hogy mit jelent a lan ( Local Area Network) azaz helyi hálózat és igen ezen az alapon működik a digilan is." -> utp nem egyenlő a lannal, digilan pedig nem lan hanem sima PPPoE kapcsolat ami már ~15 éve terjedőben van itthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!