Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi baj lehet a routerrel?

K.Lac kérdése:

Mi baj lehet a routerrel?

Figyelt kérdés
Upc-s netem van wifis modemmal.Erre van rákötve egy Tplink 1043as router.Kb 5 éves.A hálozatot látni és hozzá is lehet csatlakozni de nincs mögötte net.Ha a upc-s wifire kapcsolok az viszont szépen működik.Mi lehet a baja?Lehet feladta így 5 év után?Reseteltem mindkettőt de semmi.A modem megy a router nem.

2016. dec. 14. 07:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel ha jól értem brigde módban szeretnéd használni, akkor eszerint kell bekonfigurálni a tplinket. Gondolok itt olyanra hogy wireless beállításoknál dhcp-t kikapcsolni és hasonlók
2016. dec. 14. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy a UPC modemet tedd bridge módba és kösd a Tp-Link WAN portjára, vagy a TP-Linket tedd bridge módba és a UPC lan portjából a tp-link lan portjába kösd.
2016. dec. 14. 09:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A beállíások évek óta így vannak konfiurálva.Eddig ment gond nélkül.A probléma néhány napja áll fent és egyszerűen vagy ledob 2 perc alatt vagy nincs semmi net.
2016. dec. 14. 20:27
 4/4 P.O.C. ***** válasza:
Akkor pont itt az ideje újra beállítani.
2016. dec. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!