Üdv Hogy kell Port Forwanding-olni? Egy Thomson THG 571 routerrel?
Nem rég vettünk egy Thomson THG 571 -es routert amivel egyszerre van a net és a cábel tv .
És azz lennne a kérdésem hogy hogyan lehet velle portot létrehozni egy 27020 port kéne a ( Cs 1.6 -es szerverhez ) Már mindennel probálkoztam de nem sikerül .
Itt van két kép : [link]
2. [link]
Pedig úgy van ahogy mondom :)
Mellesleg nekem a 192.168.0.1 gyanús. Ez véletlenül nem egy átjáró IP címe ? ( Mondjuk a router LAN oldali IP címe).
Légysz mond meg nekem annak a gépnek az IP címét aminn a szerver programot futtatni akarod.
A 192.168.0.1 Az a alapértelmezett átjáró .
Az ip cime a gépnek az 95.85.164.30
Az IPv4-cím az 192.168.0.101
"A 192.168.0.1 Az a alapértelmezett átjáró . "
Zsír. Akkor miért arra rakod a portforwardingot?Ez a router LAN oldali címe. A routernek 2 db IP címe van, egyik amely a belső háló felé néz, és egy ami a külvilág ( internet ) lát.
"Az ip cime a gépnek az 95.85.164.30"
Kizárt. Ez szerintem a router WAN ( internet oldali címe ) látszik az Ip cím osztályból.
"Az IPv4-cím az 192.168.0.101"
Igen ez valóban egy IPv4-es cím. Tudod mi az? Nyilvánvalóan nem. Ha tippelnem kellene ez a géped LAN címe, amit a routertól kapott, vagy te állítottad be statikusan.
A lényeg a lényeg: erre a 192.168.0.101 a local IP address, a külsőt hagyd a 0.0.0.0. értéken.
Tehát a 192.168.0.101 címre kell a bejövő portot ( 27020 ) továbbítani.
"Már mindennel probálkoztam de nem sikerül . "
Nem próbálkozni kell, hanem alapszinten ismerni egy hálózat működését.
Alapon van az Aim Talk , de vannak még más választások is. Én Csé szerver-t akarnák , akkor vállasszam ki valamelyik Couter Strikét ? Ha igen melyiket ?
Itt egy kép : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!