TP-LINK TL-WR841N miért korlátozza a netet és ilyenkor miért ég narancssárgán a led?
sziasztok!
Van egy ilyen routerem amivel csatlakozom a számitógépemhez. Amikor torrenten töltök le akkor időnként magátol megszakad a net illetve lekorlátozódik kb a 10-edére. minden amit töltök az bepirosodik és a routeren az utolsó előtti led narancssárgán világit.
ha ujrainditom a torrentet vagy a routert bezöldül, de csk egy ideig, aztán kezdődik előlről.
egy 60 gb-os játékot akartam letölteni jelenleg, tegnap 5 órát irt rá, tehát le kellett volna szednie az éjszaka, de nem szedte le, mert valszeg lekorlátolt volt a net.
Tehát amire kiváncsi lennék, hogy mi lehet a probléma amiért ez történik?
Mit jelentenek az ikonok a routeren?
Mi a ledek szinenek a magyarázata?
egyébként neztem a sebességet amodemen keresztül normálisa sebesség.
Valami a routerrel van amiért idöröl időre megszakad a net, vagy lekorlátozódik.
hogy bepirosodik a torrentben a letöltés ezt sem értem!
Mert a torrentben magától változik az a kis ikon az alján. Vanhogy az x-et látni, van hogy a felkiáltójelet van hogy pipa. magától változik. nyitottam külön portot, de akkor is változik, egyébként a port nyitva van minden esetben, de a szerverhez nem nagyon tud kapcsolodni a torrent a hálózat beállitásánál:
-időtúllépés
-kapcsolat megszakadt
-nincs ilyen szerver
szoval mindent irogat, amiért nem tudja beállítani. Aztán hagyom a francba és magától beáll! ezt ki érti?
Firmware Version:
3.16.9 Build 150616 Rel.52099n ez van rajta lehet hogy frissiteni kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!