Hogy zajlik és meddig tart ha az internetszolgáltató szándékosan korlátozza valakinek a hozzáférését?
4 olyan oldal, amit nap folyamán használtam most teljesen elérhetetlen. Ha csak egy lenne, még lehetne maga az oldal hibája, szerveres hiba vagy karbantartás, de hogy mind a 4 egyszerre, ez nem lehet véletlen.
Amiért korlátozásra tippelnék, az a mai adatforgalom, viszonylag rövid időn belül kellett viszonylag sok gigát letöltenem. Hozzáteszem, teljesen és 100%-ban legális tartalom, és nem csak úgy írom, tényleg. Ha jól sejtem, az internetszolgáltató szempontjából ez amúgy is mindegy, ők a letöltés mennyiségét nézhetik.
Kérdés tehát, ha ilyen korlátozás van, az (általában, nálatok, a ti tapasztalatotok alapján) ugye nem napokon át vagy akár a hónap végéig? Kérlek ne azt vágjátok hozzám, hogy bányásszam elő a szerződés papírjait (franc tudja hol lapulnak). Előre is köszönöm a választ!
Dehogy, közelében sem volt 300-nak, legfeljebb 5-6 GB volt.
Létezik akkor olyan, hogy minden más betölt, gyorsan és normális sebességgel, csak az a 4 oldal nem?
(nem csak aloldalak, egészen más cím és kategória)
Rendben, úgy fest teljesen más oka van:
Remélem kárpótlásból elengednek egy havi díjat + láda sört postáznak hosszú combú postásnővel.
Ja hogy a telekom... Akkor nem is értem hogy mi volt a kérdés. :)
A másik... olvasd el a szerződési feltételeket! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!