Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy zajlik és meddig tart ha...

Hogy zajlik és meddig tart ha az internetszolgáltató szándékosan korlátozza valakinek a hozzáférését?

Figyelt kérdés

4 olyan oldal, amit nap folyamán használtam most teljesen elérhetetlen. Ha csak egy lenne, még lehetne maga az oldal hibája, szerveres hiba vagy karbantartás, de hogy mind a 4 egyszerre, ez nem lehet véletlen.

Amiért korlátozásra tippelnék, az a mai adatforgalom, viszonylag rövid időn belül kellett viszonylag sok gigát letöltenem. Hozzáteszem, teljesen és 100%-ban legális tartalom, és nem csak úgy írom, tényleg. Ha jól sejtem, az internetszolgáltató szempontjából ez amúgy is mindegy, ők a letöltés mennyiségét nézhetik.

Kérdés tehát, ha ilyen korlátozás van, az (általában, nálatok, a ti tapasztalatotok alapján) ugye nem napokon át vagy akár a hónap végéig? Kérlek ne azt vágjátok hozzám, hogy bányásszam elő a szerződés papírjait (franc tudja hol lapulnak). Előre is köszönöm a választ!

2016. márc. 22. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem más lehet a háttéreben, a UPC-nél az extrém használatnak a 3 hónap alatt ha valaki átlépi a havi átlag 300 GB-ot. Nem todom hogy honnan szedhetttél ennyi legális tartalmat. :)
2016. márc. 22. 23:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Dehogy, közelében sem volt 300-nak, legfeljebb 5-6 GB volt.

Létezik akkor olyan, hogy minden más betölt, gyorsan és normális sebességgel, csak az a 4 oldal nem?

(nem csak aloldalak, egészen más cím és kategória)

2016. márc. 23. 00:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Rendben, úgy fest teljesen más oka van:

[link]

Remélem kárpótlásból elengednek egy havi díjat + láda sört postáznak hosszú combú postásnővel.

2016. márc. 23. 00:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja hogy a telekom... Akkor nem is értem hogy mi volt a kérdés. :)

A másik... olvasd el a szerződési feltételeket! ;-)

2016. márc. 23. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!