Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail-en hol tudom megnézni,...

Gmail-en hol tudom megnézni, hogy akinek elküldtem egy levelet, az valóban megkapta-e?

Figyelt kérdés
Volt már rá példa, hogy amit válaszlevélként írtam valakinek, azt az illető nem kapta meg, de ugye ezt nem jelzi a Gmail, csak azt, ha az email cím nem létezik.

2016. nov. 30. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Az online felület nem, levelezőkliensek (Outlook, Thunderbird, Live Mail, stb...) képesek visszaigazolási kérelmet küldeni. Erre sem köteles a címzett reagálni.
2016. nov. 30. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm mutatott egy google-ös alkalmazást, ami megmondja hogy a másik elolvasta-e a levelet. Nem nagyon hittem benne, de ténylwg kijelezte rögtön azután hogy megnyitottam iMap-on. A nevét viszont nem tudom, és valószínűleg csak gameil-es leveleknél működik.
2016. nov. 30. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Sehogy. Mármint tényleg. A visszaigazolás kérése egy olyan feature amit a címzett levelező kliensének kell támogatnia. Abban az esetben ha a gmail azt mondja, hogy a levél elment, az azt jelenti, hogy fel tudta venni a kapcsolatot a címzett mailszerverrel, és átadta neki kezelésre a levelet. Azt, hogy az a szerver mit csinál vele (spamnek jelöli, kidobja quota miatt értesítés nélkül , eldobja és szól róla, hogy nincs ilyen e-mail cím) az már mind mind a túloldalon és nem a gmailen múlik.

Az e-mailokat ne úgy képzeld el, hogy a gmail elküldi és mivel gmailes a levél ezért tud róla mindent. Levélküldéskor a gmailnek csak addig van rálátása az egészre amíg át nem adja a címzett szervernek a levelet. Innentől kezdve minden próbálkozás - követőkód a mailba, követőpixel, visszaigazolás kérés, stb mind mind a túloldalon múlik.

2016. nov. 30. 18:14
 4/4 Kőváry Orsolya ***** válasza:

[link]

Havi 200 visszaigazolást tud küldeni az ingyenes verzió

2016. nov. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!