Vatera hogyan tovább? utaltam a pénzt de elakadtam
Figyelt kérdés
Sziasztok , segítségeteket szeretném kérni!
Vaterán már eddi volt 4 vásárlásom , ellenörzött vásárló vagyok , szeretnék eladni , ittvan az hogy eladás , rákattintok , hogy eladni szeretnék , kéri hogy 1. lépésnek írjam le a bankszámlaszámom , leírtam itt van hogy megváltoztat de nem akarom megváltoztatni , szóval elmentették , tegnap utaltam a 100 ft ot a varának , meg az ügyfélkódot is helyesen adtam meg stb stb , szóval eddig minden okés , de még mindig ellenörzött felhasználó vagyok , nem tudok eladni , kérlek segítsetek
2010. ápr. 29. 21:13
1/1 anonim válasza:
Sok idő egy átutalás. Nem tudom miért ilyen szerencsétlenek a bankok. OTP a legszarabb, ott lehet hogy 1 hétbe is beletelik. De máshol is vagy legalább 3 nap. Szóval ha tegnap utaltad, akkor még várhatsz, ha mindent helyesen adtál meg, meg fog érkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!