Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vaterán rendeltem egy táskát...

Vaterán rendeltem egy táskát ahol banki átutalással kell fizetni. Nekem nincs számlám banknál. Megoldható így is az átutalás? Honnan fogják tudni, hogy Én utaltam át a pénzt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
El kell kérned az eladótól a számlaszámát, a nevét, meg hogy melyik banknál vezet számlát. Bemész annak a bankhálózatnak a hozzád legközelebbi bankjába, ahol számlát vezet (OTP, Raiffeisen... stb. csak ennyit kell tudnod), és pénztári befizetéssel befizeted a számlájára. És kéred, hogy a közleménybe írják be mondjuk a felhasználóneved, meg hogy mit vettél, és mondjuk az aukció azonosítóját, amit a vateráról le tudsz nézni. Ezekből ő tudni fogja, hogy te fizettél, és hogy mit fizettél.
2008. dec. 11. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

A termékleírásban szerepelt a fizetés módja, azt tisztázni kellett volna előre, hogy milyen módon tudod a vételárat kiegyenlíteni.

A megnyert licit után megkaptad az eladó elérhetőségét.

Vedd fel vele a kapcsolatot, és nagy valószínűséggel megoldható, hogy postán, rózsaszín csekkel is feladhatod a pénzt. De vele beszéld meg!

2008. dec. 11. 16:12
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
2008. dec. 11. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fölösleges módosítani a fizetés módját. Nekem és öcsémnek is van bankszámlánk, mi is vaterázunk, mégis van, hogy nem átutaljuk, hanem pénztári befizetéssel fizetjük be, ugyanúgy megérkezik a számlájára, mint ha utalnánk, de így olcsóbb, mert nem kell az átutalás plusz díját fizetni, és kis összegnél ez jobban megéri.

Első válaszoló vagyok. Csak akkor kérj módosítást, ha nem találsz bankot a közeledben. Egyébként pedig fölösleges, amit a második írt.

2008. dec. 11. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, pénztári befizetéssel azonnal a számláján van a pénz, átutalással pedig van, hogy 1-2 napot várni kell.
2008. dec. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!