Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen lassú az új netem?

Riotstarta kérdése:

Miért ilyen lassú az új netem?

Figyelt kérdés
Ma beszereltettem egy új modemet és a legnagyobb internetcsomagot is kértem hozzá (névleg 120/10 Mbps). A régi modem egy Technicolor TC7200 nevezetű modem-routerre lett lecserélve. A szerelő azt mondta, nem lesz szükség a régi routeremre. Mégis, mikor teszteltem az új internetet, a régi 1,3 megabájt/sec-es letöltés helyess 0,6 megabájt/sec-et kaptam(nem megabit, tudom mi a különbség). A probléma, hogy a régi letöltési sebesség kb tízszeresével kéne letöltenie. Mi okozhatja? A modemrouter ilyen gyenge? Be kéne szerelnem a régi routert helyette? Kérlek segítsetek.

2016. nov. 16. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem a szerelőt kérdezted meg erről?
2016. nov. 16. 11:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Talán mert lelépett mielőtt kipróbáltam torrentezni? Köszi a segítséget...
2016. nov. 16. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem seedelik úgy a torrentet, sir...

Torrentezésben nem tudunk segíteni!

Különben nem a modem/router baja (én is pont azt használom), hanem a koax kábelen bejövő jel gyenge, magyarul a szolgáltató átb*szott.

Velem is ez volt, hívd fel őket, és oltsd szét a kollégát...

Fenyegetsd váltással őket, a havidíj csökkeni fog! :DDD

2016. nov. 16. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem torrentbaj, minden torrent ugyanannyival jön. Nem hiszem hogy pont azt az öt torrentet amivel teszteltem nem seedelik elegen. :D Biztos hogy telefonálok nekik és utánakérdezek.
2016. nov. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!