Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek használja még...

Szerintetek használja még valaki a Myvipet?

Figyelt kérdés
Most megnéztem létezik-e és létezik, regisztráltam is, megnéztem a felhasználókat de szinte senki nem lép már be rajta. Mondjuk álnévvel regisztráltam kiváncsiságból. Miért nem szűnik meg ha senki nem használja már vagy csak nagyon kevés ember? Az Iwiwi is bezárt, akkor ez miért nem?

2016. nov. 14. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Valaki még biztosan...

"Miért nem szűnik meg ha senki nem használja már vagy csak nagyon kevés ember?"

Mert gondolom, bőven van annyi reklámbevételük, ami még a fenntartás költségét fedezi, és még némi extra bevétel is csurran-cseppen az üzemeltetőnek.

"Az Iwiwi is bezárt, akkor ez miért nem?"

Miért, elő van írva, hogy mindenkinek úgy kéne viselkedni, mint az iWiW üzemeltetőinek?

Igazából amit ők csináltak, az jó példa arra, hogy hogy NEM szabad egy szolgáltatást üzemeltetni. Ültek a babérjaikon, nulla érdemi fejlesztés, csak a pénzüket számolták, amikor pedig süllyedt a hajó, ahelyett, hogy megmentették volna - mert bizony még volt benne bőven potenciál, sőt, voltak is, akik szívesen megvették és feltámasztották volna - inkább dacból megszüntették.

2016. nov. 14. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
86%

"Igazából amit ők csináltak, az jó példa arra, hogy hogy NEM szabad egy szolgáltatást üzemeltetni. Ültek a babérjaikon, nulla érdemi fejlesztés, csak a pénzüket számolták, amikor pedig süllyedt a hajó, ahelyett, hogy megmentették volna - mert bizony még volt benne bőven potenciál, sőt, voltak is, akik szívesen megvették és feltámasztották volna - inkább dacból megszüntették."

Nagyvonalakban igaz ez a myVIP-re is. Csak a myVIP-et még nem szüntették meg.

2016. nov. 29. 13:40
 3/3 anonim válasza:
13%
Én most elkezdtem újra használni, nyugodtan jelöljetek be: Koczka Balázs
2017. aug. 13. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!