Ismertek színvonalas német nyelvű youtube csatornákat?
Szerinted egy vlogot, gameplayt nem lehet igényesen, megcsinálni?
A Retroshock videóit néztem, és tetszettek, de most vele fogok egy kicsit példálózni :D, mindenbe belelehet kötni, én is beletudok saját magamba és a kedvenc dolgaimba.
Nézzük kritikus szemmel a dolgokat:
A Retroshock nagyon igényesen ellopta az intrójának a zenéjét (Mr. Strange - Anti-Light) és olyan filmekről csinál videót amivel annó sokat dolgoztak, ő meg csakúgy "kiparodizálja".
Nincsen semmi bajom a Retroshock-al, tetszenek a videói, de látod? belelehet kötni, így már nem is tűnik igényesnek, lopott cucc az egész.
Egy gameplay akkor igénytelen ha rosszul állítják be a hangot, nem lehet hallani a kommentárt, vízjeles.
Akár egy vlogot is meglehet csinálni úgy hogy igényes legyen és érdekelje az embert, pl.:egy tanulságus történetet mesél el ami vele történt meg, és másokkal is megtörténhet, nem pedig ilyen napi vlogokban mondja el az átlagos/unalmas mindennapjait (ezt hívom úgy hogy youtube szemét, semmi értelme)
Egy vlog videót vagy egy gameplayt, vagy a Retroshock-ot(nemtom hogy hogy hívják az ilyen videósokat) nem lehet összehasonlítani, nem ugyanaz a kategória, a magamódján igényes minegyik, mint mondtam mindenbe belelehet kötni (hogy ezért nem jó, vagy azért nem jó)
Ha nem tetszenek a vlogok (például) attól még nem feltétlen igénytelenek, lehet hogy valakinek tetszik, nézőpont kérdése az egész. (nekem sem tetszik minden)
Az én kommentembe is beletudsz kötni :D
Hogy válaszoljak a kérdésedre, nem ismerek német nyelvű youtube csatornát, de ha látok egyet (hasonlóakat mint amiket írtál) akkor feltétlen írok ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!