Németországban nem szabad letölteni. Ti milyen programokat tudtok?
A zene hallgatásra spotify-t használok, filmnézésre Netflixet, de tudtok esetleg valamilyen módot internet NÉLKÜLI filmnézésre? Szóval pl otthon letöltöm és a buszon nézem?
Előre is köszönöm!
VPN, SSH tunnel, stb... 1000+1 módszer van a letöltési korlátok kijátszására.
Ha pl itthon van egy routered, akkor ddwrt-t/openwrt-t ráraknám majd torrent klienst telepíteném egy külső hdd társaságában és vpn/ssh segítségével rákapcsolódnék távolról és elérném az összes filmet akár Németországból.
(Ha kínainak tűnik elsőre, akkor egyesével keress rá mindenre amit nem értesz és össze fog állni a kép.)
En ugyanugy torrenteztem,ahogy itthon.letoltottem vagy 60GB-nyi cuccot amig kintvoltam,nem zavart senkit.
Egyebkent meg titkositast kapcsold be,meg esetleg a feltoltest korlatozd 0-ra.ugy mar nem tudnak semmit csinalni,mert csak a feltoltes illegalis,es az is csak kalozkodott tartalomnal(egy ingyenes linux disztrot miert ne seedelhetnel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!