Payoneer kártya aktiválása díjmentes? Payoneer kártya után kell fizetni akkor is ha nem használom?
Nyitottam egy számlát a Payoneer-nál egyből el is küldték a kártyát ami elvileg ingyenes. Az lenne a kérdésem hogy ha beadom a 16 jegyű kódot és aktiválom akkor kell-e utána valamit fizetnem minden évben még akkor is ha egyszer sem használnám? Mert ez nem világos. Vagy csak akkor kell fizetni utána ha el is kezdem használni, tehát pénzt teszek rá vagy fizetek vele stb.
Ha nem szeretném aktiválni akkor mit tudok csinálni? Aktiváljam vagy ne?
Köszönöm előre is.
Itt olvashatsz róla: [link]
Úgy nézem, van éves kártyadíj. Ezt minden bizonnyal ki kell fizetni, ha aktiválva van, függetlenül attól, hogy ténylegesen használod-e.
Kb. egy hónapja regisztráltam és utána 1 héttel meg is jött a kártya amit még azért nem aktiváltam mert nem biztos hogy fogom használni. És ha nem használom akkor minek fizessek évente 30 dollárt.
De tegnap kaptam ezt az emailt amiben arra kérnek hogy mindenképpen aktiváljam a kártyám mert lehet azt hiszik hogy nem kaptam még meg.
"
Aktiválja a Payoneer feltöltős MasterCard kártyáját
Észrevettük, hogy Ön még nem aktiválta a Payoneer MasterCard® feltöltős debit kártyáját, és szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy megkapta-e azt. Ha még nem kapta meg a kártyáját, akkor kérjük, hogy látogasson el a Támogatóközpontunkba további segítségért.
Ha már megkapta a kártyáját, akkor jelentkezzen be a Payoneer számlájára, és aktiválja azt, hogy fogadni tudja a fizetéseket.
A Payoneer kártya kiszállításával kapcsolatos további információkért olvassa el ezt a bejegyzést a Payoneer blogján.
Köszönettel:A Payoneer csapata"
Ezért is szeretném megtudni hogy ha aktiválom akkor kell e valami díját fizetnem (még ha egyszer sem használnám).
Esetleg nem lehet megszüntetni az egészet? (bár ezt még nem szeretném mert lehet hogy használnám a jövőben).
Előre is köszönöm.
Külön aktiválási díjról nem írnak, de az éves díj az azonnal esedékes lesz. Azt pedig, hogy írják: aktiváld, meg lehet érteni, hiszen nekik úgy éri meg. Maga a kártya tömegben gyártva egy filléres vacak, azért emiatt nem kell külön fizetni, de ha nem aktiválod, akkor abból nincs bevételük.
Nem csak ennél, hanem a különféle bankkártyáknál (pl. a szintén ingyen küldözgetett kék színű hitelkártyánál) általában az is be van korlátozva, hogy mennyi ideig lehet aktiválni, utána már nem lesz érvényes.
Úgy 8000-9000 Ft körül van az éves díja, gondold át, hogy ennyiért megéri-e neked...
Köszönöm az infókat.
Azt hiszem akkor nem aktiválom addig amíg nincs rá szükségem.
Azt esetleg nem tudod megmondani hogy meddig lehet még aktiválni? Erre nincs határidő? Mondjuk 1 hónap vagy fél év.
Nyugodtan aktiváld a kártyát, az éves díj akkor kerül levonásra, ha van elegendő összeg a számládon.
"The fee is charged once your card is activated and you have sufficient funds to pay the fee."
Ha bizonyos ideig, azt hiszem, 3 hónapig nincs pénzmozgás a számládon, akkor a kártya inaktív státuszba kerül és ha később érkezik rá pénz, az ügyfélszolgálattal újra aktiváltatnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!