Feltörték a paypalom?
Az egész úgy kezdődött hogy tegnap akartam vásárolni online egy játékot, de mikor írtam be az adatokat azt írta ki nem jó 2x-3x rosszat írtam be utána rájöttem mi volt a hiba,de akkor sem volt jó felment a paypal oldalára és ott valami olyat írt ki hogy "fáradtnak tűnsz, próbáld újra később . Küldtem jelszó emlékeztetőt , meg is jött az email a rendes és az alternative email címemre , egy linket kaptam amivel megtudom változtatni a jelszómat , de mikor rá megyek kidob 2 kérdés az " első állatomnak a neve : " és az apám középső neve.
Én nem adtam meg ilyeneket regisztrálásnál se, és a későbbiek folyamán sem . Valaki feltörhette a jelszavam ? És a későbbiek folyamán ő változtatott jelszót + beállította a kérdéseket ?
Segítsetek légyszives , 21000 ft om van rajta. Bankártya nincs hozzá csatolva. Azon gondolkozom hogy felhívom a telefon ügyfélszolgálatot , de oda 100 ft / perc a hívás mivel Amerikába van a székhelye és nem is tudok nagyon angolul ? Mit kéne ilyenkor tenni ? Ha email-t akarok írni akkor azt írja jelentkezzek be , és ott tudok nem tudom az email címüket se :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!