Barátaim. Lenne egy gondom. Most kötötték be a DIGI internetet és. Tv-ét. Ez a mostani modem egy wifi-s modem, antennás. Hogyan kell beállitani a modemet. Hogyan tudom beállitani, hogy a tv- m fogja az internetet. Van valami jelszó? Elöre is thx.
Gyakorlatilag be kellett volna üzemeljék.
Mivel nem digis vagyok ezáltal nem tudom hogy milyen modemed van de szívesen segítek.
Jó lenne hogyha részletesen leírnád hogy milyen digineted van mert igen eltérő a palettájuk.Milyen modemed van és milyen kábelen jön be az internet.
A wifi problémára visszatérve.
Általában a modem aljára rá van írva a jelszó(bonyolult szám és betűsor, wpa wpa2 és hasonló....)megváltoztatható sajátra is de neked segítség nélkül nem ajánlanám.
Szerintem beüzemelték azt is egy laptoppal vagy mobillal akár a tv wifibeállításainál a wifi hálózatok közt kellene látnod.Amennyiben lakatot látsz mögötte kell a jelszó.Érdemes a szerződésben olvasgatni (nem a felhasználónév és jelszó)a lényeg hanem a wifi jelszó ha van olyan.Ha nincs a modem alján lévővel próbálkozz (fontos a kis és nagybetű).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!