Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Barátaim. Lenne egy gondom....

Campes kérdése:

Barátaim. Lenne egy gondom. Most kötötték be a DIGI internetet és. Tv-ét. Ez a mostani modem egy wifi-s modem, antennás. Hogyan kell beállitani a modemet. Hogyan tudom beállitani, hogy a tv- m fogja az internetet. Van valami jelszó? Elöre is thx.

Figyelt kérdés

2016. nov. 1. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
A szolgáltatónál érdeklődj, mert ha nekiállsz bütykölni, elállítasz valamit, akkor nem fognak örülni.
2016. nov. 1. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag be kellett volna üzemeljék.

[link]

2016. nov. 1. 10:49
 3/5 A kérdező kommentje:
beállitoták az internetet. a számitógép müködik. de ez a modem amit hoztak, az routerrel egybekötött modem. tehát nem kell külön telepiteni routert. a tv-n szeretnék internetezni.
2016. nov. 1. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel nem digis vagyok ezáltal nem tudom hogy milyen modemed van de szívesen segítek.

Jó lenne hogyha részletesen leírnád hogy milyen digineted van mert igen eltérő a palettájuk.Milyen modemed van és milyen kábelen jön be az internet.

A wifi problémára visszatérve.

Általában a modem aljára rá van írva a jelszó(bonyolult szám és betűsor, wpa wpa2 és hasonló....)megváltoztatható sajátra is de neked segítség nélkül nem ajánlanám.

Szerintem beüzemelték azt is egy laptoppal vagy mobillal akár a tv wifibeállításainál a wifi hálózatok közt kellene látnod.Amennyiben lakatot látsz mögötte kell a jelszó.Érdemes a szerződésben olvasgatni (nem a felhasználónév és jelszó)a lényeg hanem a wifi jelszó ha van olyan.Ha nincs a modem alján lévővel próbálkozz (fontos a kis és nagybetű).

2016. nov. 1. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászolonak *5-ös. megtaláltam , beirtam, tökéletesen müködik.még egyszer danke.
2016. nov. 2. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!