Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek ha elfelejtettem a...

Mit tegyek ha elfelejtettem a UPC felhasználónevemet?

Figyelt kérdés

Ide kéne beírni: [link]

Csak a jelszót tudom, írjátok le lépésről lépésre mit kell tennem!

Ezt elolvastam de nem tudtam megérteni: [link]

2016. jan. 30. 08:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Aggodalomra ok nincs, a telefonos ügyfélszolgálatuk szivesen áll a rendelkezésedre! Egyébként a linkeden a router van, azaz egyszerűen csak reseteld a routeredet (van rajta egy kis lyuk vagy gomb erre) és utána beléphetsz úgy, hogy mindkét helyre azt írod: admin.
2016. jan. 30. 08:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Bár alapból megpróbálhatod az admin szót most is, hátha valójában nem is változtattál itt jelszót é felhasználónevet, csak azt hiszed. Mert ide nem a sima UPC felhasználónév kell eredetileg hanem az admin szó mindkét helyre és utána te magad állíthatsz be mást a belső menüből.
2016. jan. 30. 08:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés de nagyon nem értek ehhez, de ha most a routeremet linkeletem be akkor akárki be tud lépni az enyémbe? :O
2016. jan. 30. 08:35
 4/17 A kérdező kommentje:
És hogy lehet megváltoztatni a jelszavamat és a felhasználónevemet?
2016. jan. 30. 08:37
 5/17 A kérdező kommentje:

Kérlek valaki segítsem mert nagyon kétségbe estem!!!

Megváltoztattam a wifi jelszót de ezt az admin felhasználónevet és jelszót hogyan lehet?

2016. jan. 30. 08:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját routerébe lép be a linkeden, én a sajátomat látom ott. A belépéshez szükséges jelszót a "Rendszer" menüpontban változtathatod meg. (Jelszó menü azon belül).
2016. jan. 30. 09:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Belépsz a [link] ip-n (felasznlónév, és jelszó:admin) Ha beléptél nyisd meg a system menüt, majd bal oldalon kattins a password-ra! (Így kell kinéznije: [link] Old password (régi jelszó):admin new password, confrim new password pedig az új jelszavad.
2016. jan. 30. 09:04
 8/17 A kérdező kommentje:
Az már megvan de hogy lehet megváltoztatni az admin felhasználónevet és az admin jelszót?
2016. jan. 30. 09:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez amit írtunk ez a belépési jelszó... A felhasználónév marad admin. Úgyis csak a te gépedről lehet belépni. Ha te csak ezt állítottad be, akkor a wifi jelszót nem tetted meg.
2016. jan. 30. 09:11
 10/17 A kérdező kommentje:
Én azt tettem hogy rákattintottam a Vezeték nélküli menüpontra, utána a biztonságra és ott megváltoztattam a hozzáférési kódot! Akkor most mit tettem?
2016. jan. 30. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!