UTorrent-el lenne problémám?
Figyelt kérdés
Minden okés, de mikor 250+ torrentem van a listában, miután bekapcsolom a gépem, kb 40 percig használhatatlan mert ellenőrzi a torrenteket. Kipróbáltam a Deluge-t, az valamivel jobb volt, de az UI-ja nem tetszik, illetve sok más hiányzik belőle. A Deluge pikküpakk lecsekkolt mindent pár perc alatt, de számomra gagyi. SSD-t nem fogok csak torrent miatt vásárolni, mert marhaság. Tudtok esetleg valamilyen más megoldást? Előre is köszi!2016. okt. 30. 05:42
11/12 Gábor_79 válasza:
Nem, azt sem. A szabályos kilépéskor a kész és futó állományokat lezárja és semmi gond nem lesz következő indításkor.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer. Most még friss a Windows, csak az szokott idegesíteni, mikor a huszonX gigás filmeket ellenőrzi...de ki fogom próbálni amit javasoltál, bár nem értem, gép kikapcs.-kor nem állít le minden alkalmazást?
2016. okt. 31. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!