Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » UTorrent-el lenne problémám?

UTorrent-el lenne problémám?

Figyelt kérdés
Minden okés, de mikor 250+ torrentem van a listában, miután bekapcsolom a gépem, kb 40 percig használhatatlan mert ellenőrzi a torrenteket. Kipróbáltam a Deluge-t, az valamivel jobb volt, de az UI-ja nem tetszik, illetve sok más hiányzik belőle. A Deluge pikküpakk lecsekkolt mindent pár perc alatt, de számomra gagyi. SSD-t nem fogok csak torrent miatt vásárolni, mert marhaság. Tudtok esetleg valamilyen más megoldást? Előre is köszi!

#letöltés #nCore #Torrent #szivárványszínűelefántxD
2016. okt. 30. 05:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Csökkentsd a torrentek számát, töröld amit visszaosztottál.

A netsebességet is nagyon le fogja lassítani szerintem ennyi torrent...

Ha ez nem megoldás valamiért, akkor a Transmission-t vagy QBittorrent-et próbáld meg, de előbb inkább a Transmission-t.

Keress rá hogy milyen alkalmazások vannak még amelyek kis memóriát és erőforrást használnak.

2016. okt. 30. 06:01
 2/12 A kérdező kommentje:

Az a baj, ha törlök, félek, hogy elveszítem az Elite rangot, és már a Legend-től sem állok messze :)

A Transmisson megér egy próbát mivel épp tegnap raktam újra a Win10-et, próba cseresznye. Köszi.

2016. okt. 30. 06:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi kevertem a Transmissiont egy másik Windows Store-os appal :D
2016. okt. 30. 06:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Személy szerint csak az idegesíít h fél óráig használhatatlan a gép miután bekapcsolom, annyira terheli a merevlemezt
2016. okt. 30. 06:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám ha lehet bővíts memóriát.

Nekem 122 torrent van bent és semmi lassulás nincs a géppel. 8 GB-ramom van.

És azt is mondják a 3.0 feletti kliensek iszonyat proci és ram zabálok am.

2016. okt. 30. 07:46
 6/12 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

Kikapcsolás előtt szabályosan állítsd le a torrent klienst (ne csak zárd össze, hanem lépj is ki belőle) és akkor nem fogja ellenőrizni a benne lévő torrenteket.

Sok sikert.

üdv.

2016. okt. 30. 09:27
 7/12 Gábor_79 ***** válasza:
És ne külső merevlemezre tölts, ha úgy lenne. Akkor szokta még ezt csinálni.
2016. okt. 30. 09:36
 8/12 A kérdező kommentje:
nem külsőre töltök, igaz nem szoktam leállítani sem külön minden torrentet, sem magát az uTorrentet kikapcsolás előtt. A gépet nem lassítja CSAK amikor ellenőriz, de akkor nagyon!
2016. okt. 30. 11:40
 9/12 coopper ***** válasza:
100%

Akkor leirom mégegyszer.

Azért ellenőrzi újra a letöltött torrenteket, mert nem állitod le szabályosan az u-torrentet, ha szabályosan leállitod (a benne lévő torrenteket nem kell megállitani), csak magát a torrent klienst szabályosan leállitani (ezáltal a torrent kliens kiirja azokat az adatokat amiket addig a memóriában tárolt, és a következő inditáskor be tudja ezeket az adatokat tölteni).

Ezt a szabályos leállitást csak akkor kell megcsinálnod, ha új torrentet töltöttel le.

És az hogy lassítja a gépedet amikor újraellenőrzi a torrenteket az valahol természetes is (hisz dolgozik - ellenőrzi a torrenteket).

Sok sikert.

üdv.

2016. okt. 30. 11:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Valamelyest értem. És ebben az esetben csak az újonnan letoltott (gép bekpcs. óta) torrenteket fogja ellenorizni?
2016. okt. 31. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!