Miért nincsen mobilnetem?
Figyelt kérdés
vodafonos vagyok,és tegnap feltöltöttem kártyámat 3 ezer forinttal,jött is az sms,hogy kaptam bónuszként 70 perc díjmentes beszélgetést,és 500 MB korlátlan internetet.. de nem tudok netezni.. csak ha bekapcsolom wifit,de az nem ugyan olyan. Régen LG optimus p350 telefonom volt,és akkor tudtam netezni bárhol bármikor amig el nem fogyott ugye.. de most Navon Mizu telefonom van amit nem vodafone-ba vettem hanem kártya független üzletben. kell valamit beállítani? vagy mi lehet a gond?2016. okt. 29. 07:09
1/3 stewie200 válasza:
Igen, a beallitasoknal kell beallitani a mobilnetet hogy hasznalni tudd. A vodafone oldalan le van irva mit es hova kell beirni
2/3 A kérdező kommentje:
mindent úgy csináltam mint azt neten írták,de nincs internet továbbra sem.
2016. okt. 29. 07:46
3/3 stewie200 válasza:
Akkor viszont menj be egy boltjukba, vagy hivd az ugyfelszolgalatot es mond el hogy vmi gebasz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!