Lassú a pc-m, honnan tudom megállapítani, hogy melyik programokra nincsen szüksége a pc-mnek a normál működéshez?
Ha megnyitom a feladatkezelőt látni, hogy egy csomó program fut, és szerintem ezek lassíthatják le. (Win. 7-et használok.)
Csak internetes szörfözésre használom, semmi játék, munka vagy egyéb. Megköszönném, ha tud valaki segíteni, hogy melyikeket állíthatom le, vagy melyik program az, amit még véletlenül se állítsak le..
A lassúságot ezer minden okozhatja.
A programok alatt szerintem a folyamatokat érted. Azzal csak csínján mert van olyan folyamat ami pl a tálca megjelenítéséért felel.... :D :D
Töltsd le a Super Anty Spyware 2016-t, és futass le egy komplett scan-t. Volt olyan, hogy vhol 1116 vírus volt. A gép összeomlott, nem állt le, kifagyott állandóan. Ezután ment minden rendesen. Szóval először vírusírtás!
Köszönöm, lefuttattam.
Majd elválik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!