Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lassú a pc-m, honnan tudom...

Lassú a pc-m, honnan tudom megállapítani, hogy melyik programokra nincsen szüksége a pc-mnek a normál működéshez?

Figyelt kérdés

Ha megnyitom a feladatkezelőt látni, hogy egy csomó program fut, és szerintem ezek lassíthatják le. (Win. 7-et használok.)

Csak internetes szörfözésre használom, semmi játék, munka vagy egyéb. Megköszönném, ha tud valaki segíteni, hogy melyikeket állíthatom le, vagy melyik program az, amit még véletlenül se állítsak le..

2016. szept. 10. 20:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Csak felhasználói szinten értek a géphez.
2016. szept. 10. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:

A lassúságot ezer minden okozhatja.

A programok alatt szerintem a folyamatokat érted. Azzal csak csínján mert van olyan folyamat ami pl a tálca megjelenítéséért felel.... :D :D

Töltsd le a Super Anty Spyware 2016-t, és futass le egy komplett scan-t. Volt olyan, hogy vhol 1116 vírus volt. A gép összeomlott, nem állt le, kifagyott állandóan. Ezután ment minden rendesen. Szóval először vírusírtás!

2016. szept. 10. 21:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, lefuttattam.

Majd elválik...

2016. szept. 11. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!