Ebay - tényleg nem képes visszaküldeni a pénzem az eladó, amíg nem zárom be a kérvényt?
Már vagy 2 hete lejárt a szállítási határidő, ezért nyitottam egy requestet. Az eladó azt mondta, visszafizeti nekem, de hogy előtte zárjam be, mert így nem tudja visszafizetni.
Ez tényleg így van? Csak mert ha becsukom, már nem reklamálhatok...
1-es vagyok.
Gondolom ezt a kérést nem e-bayen, hanem e-mailben kaptad. Ha van olyan lehetőség, hogy több megjegyzést tehetsz a request mellé, javaslom ott válaszolj neki, hogy az e-bay-nél is lássák. Teljes mondatban írj, minha üzleti levél lenne, hogy "e-mailes megkeresésére válaszul tájékoztatom, hogy a reuestet utalás előtt nem kívánom lezárni, kizárólag akkor, ha vagy az áru megérkezett, vagy az összeg visszafizetésre került". Persze ezt angolul vagy németül vagy amin kommunikáltok.
De ne zárd le szerintem.
U.I: Olvasd el az e-bay vonatkozó szabályait erre az esetre. Abból kiderül, hogy mi a teendő.
Nem email, ebayen küldött üzenetről van szó. Nézegettem, mit ír erről az ebay, de csak annyit találtam, hogy az összeget a paypal accountján ideiglenesen letilthatják, amit aztán a request visszavonásakor feloldanak. De gondolom ez nem gátolja meg, hogy a még hozzáférhető összegből utalja nekem vissza.
Ha be is zárod BÁRMIKOR ujra nyithatod!Írj ebaynak paypal-nak eladónak h negativot adsz bla bla..de azért postán is érdeklődnék:D
Elég gyakran hallani h visszakülték már,v lenyulták itthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!