Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi érez ilyenkor egy eladó?

Mi érez ilyenkor egy eladó?

Figyelt kérdés
Már a második ilyenbe futok bele. Hirdet valamit, ráadásul 10e+ Ft értékű termékekről van szó, teljesen készségesek, de ha arra kerül a beszélgetés végén a sor, hogy meg szeretném vásárolni, akkor nem érkezik több válasz. Pedig írtam nevet, telefonszámot, kérdeztem, hogy utaljak-e foglaló, mert 1 nappal később tudnék érte menni ma már nem. Ezek után annyi, hogy kiírja a rendszer, hogy látta és vége, válasz nem érkezik. Áprilisban is jártam így és ma is, személyes átvételről van pedig szó egy varosrészen belül. Ez mire jó? Új fajta időtöltés?
2016. jún. 6. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy közben akadt másik (akár azonnali) vevő.
2016. jún. 6. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy barnabőrűtől vettem volna laptopot...

Megbeszéltük mikor hol találkozunk...

Felhívtam, hogy késni fogok max 1 órát, amikor ott voltam a helyszín közelében felhívtam, felvette, beszéd közben kinyomott, megtaláltam és pont előttem adta el a gépet másnak :D

Szóval vannak eladók :D

23F

2016. jún. 6. 16:03
 3/4 A kérdező kommentje:

1 -> azóta is hirdeti jófogáson, kB 3 hetente újítja, ha már nagyon lent van

2 -> nagyon gáz, nem értem miért kell hülyére venni egy komoly vevőt, így végképp, hogy már mentél érte.

2016. jún. 6. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt hasonló nálam is. Gondolom menet közben ráébredt, hogy drágábban is eladhatja.
2016. jún. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!