Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért "megy el" hirtelen az...

Miért "megy el" hirtelen az internet játék közben?

Figyelt kérdés

Acer laptopom van, wifiről játszok. Játék közben minden alkalommal megakad úgy, hogy azt eléggé akadva, de látom, hogy a többi játékos mozog a karaktereivel, a hangok is jönnek, én viszont nem tudom irányítani a karakteremet, se egérre, se billentyűzetre nem reagál. A pingem ilyenkor felugrik 2000-re, és csak lassan áll vissza normálisra. Ezt általában egy 40 perces játék alatt 2x ismétli meg a kép.

A lakásban másnak nincs ilyen problémája, bár rajtam kívül mindenki kábeles netet használ, csak az én szobámba nincs bevezetve.

A wifi hibája lenne, vagy esetleg a hálókártyának vannak gondjai?:/

2016. okt. 23. 08:12
 1/2 anonim ***** válasza:
valszeg azért mert kevés a sávszélesség, és amikor te játszol a többiek rákapcsolnak 1-1 youtube videót a hálózatra. A kevés sávszélességet a router elkezdi nekik adni, neked pedig mégkevesebb jut.
2016. okt. 23. 08:49
 2/2 Ameridian válasza:

#1-höz még hozzátenném:

egyik lehetséges probléma ez is valóban, viszont hasonló „problémám” nekem is akad néha-néha. Ahogy mondani szokták a szolgáltató megbízásából kiküldött szakemberek: a WiFi-t nem tudjuk garantálni, csak kábelen való csatlakozás esetében. Szóval nagy valószínűséggel ez lesz a problémád – nálam ez az, hiszen 120Mb/s furcsa lenne ha bemondaná az unalmast egy YouTube videónál.

2016. okt. 23. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!