Miért "megy el" hirtelen az internet játék közben?
Acer laptopom van, wifiről játszok. Játék közben minden alkalommal megakad úgy, hogy azt eléggé akadva, de látom, hogy a többi játékos mozog a karaktereivel, a hangok is jönnek, én viszont nem tudom irányítani a karakteremet, se egérre, se billentyűzetre nem reagál. A pingem ilyenkor felugrik 2000-re, és csak lassan áll vissza normálisra. Ezt általában egy 40 perces játék alatt 2x ismétli meg a kép.
A lakásban másnak nincs ilyen problémája, bár rajtam kívül mindenki kábeles netet használ, csak az én szobámba nincs bevezetve.
A wifi hibája lenne, vagy esetleg a hálókártyának vannak gondjai?:/
#1-höz még hozzátenném:
egyik lehetséges probléma ez is valóban, viszont hasonló „problémám” nekem is akad néha-néha. Ahogy mondani szokták a szolgáltató megbízásából kiküldött szakemberek: a WiFi-t nem tudjuk garantálni, csak kábelen való csatlakozás esetében. Szóval nagy valószínűséggel ez lesz a problémád – nálam ez az, hiszen 120Mb/s furcsa lenne ha bemondaná az unalmast egy YouTube videónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!