Kicsi kamerával csatlakoznék a netre, telefonon keresztül, de nem jó az app hozzá. Mit tegyek?
Van egy nagyon pici kamerám, ami képes LAN-on keresztül közvetíteni videót 10-20 méterre. Igen ám, de elméletileg ez tudna létrehozni olyan kapcsolatot is, ami hozzácsatlakozik a közelben valamilyen wifi jelhez, és azon keresztül megy ki a nagyvilágba, valakinek a számítógépére.
Na és ott van a probléma, hogy ezt nem csinálja meg. Már mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem megy, nem működik.
Erről az appról lenne szó:
A kamerának van saját wifije, ez kapcsolódik a telefonomra. Így jön létre a LAN kapcsolat. Aztán a wifi-s beállításnál a telefonomnak csatlakoznia kellene vagy az itthoni nethez, vagy a telefonom internetjéhez. Na ezt nem tudom megcsinálni.
Tudnátok erre megoldást találni, vagy létezik más olyan app, ami megoldja a problémámat? Sok másik appot is megpróbáltam, de sajnos nem az én kamerámhoz lettek készítve, így pl hiába írom be a kamerámon található ID számot meg jelszót, nem fogadja a program. Jó lenne valami más megoldás, hogy a távolban lévők a neten keresztül be tudják fogni az élő közvetítést például laptopra.
Normális esetben így kellene működnie: https://www.youtube.com/watch?v=GDbLt1JoVx0
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!