Wifi-s kamerával lehet netezni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ha mondjuk van egy olyan kamerám ami wifi segítségével képes átküldeni a képet a telefonomra (létrehoz egy olyan "dolgot" amire rá lehet csacsatlakozi. Mint egy router) akkor én azzal netezni is tudok? (Pl: Wayteq HD1000W wifi)2015. dec. 13. 22:43
1/5 anonim válasza:
Bálint, kicsit értelmetlen a kérdésed.
Hogy érted, hogy "én azzal netezni is tudok"?
G.
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy hogy az a készülék elvileg létrehoz egy jelet mint a router (tehát rá lehet csatlakozni) és ezen a jelen keresztül lehet átküldeni a képet telóra (a megfelelő alk. segítségével) és hogy azzal a jellel én tudok-e netezni (böngésző, youtube...)
2015. dec. 14. 07:31
4/5 Lajos54 válasza:
Na, korán nyomtam a Küldés gombra...
Szóval, az a Wifi jel csak a kamera és az azt venni tudó készülék közötti kapcsolatra való, a böngészéshez és egyebekhez internet kapcsolat kell.
A kettő (wifi és netkapcsolat) nem ugyanaz!
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a választ.
2015. dec. 15. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!