Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagyon sürgős kérdés!?

Nagyon sürgős kérdés!?

Figyelt kérdés
Szóval már egy ideje az van hogy néha random behoz valami fura oldalt magától a böngésző, és ilyen szappan van rajta meg gusztustalan piócáskezű képek, de nagyon undorító, valamikor meg valami ruszki oldalt. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy hogyan lehet ezt eltávolítani örökre, google crome-ot használok. Ez lehet valamilyen vírus, de lehet ezt valamilyen hacker csinálja mert amikor megjelenik nálam az oldal és megnézem, gondolom pénz kap/kapnak érte.

2016. okt. 19. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:

-_-

A legveszélyesebb dolog a tudatlanság.

Vírust szedtél össze.

Töltsd le a Super ANty Spyware 2016-t és futtasd végig. Mellette még egy avast/NOD32 sem ártana.

Programok törlésére Revo Uninstaller, ott is a leglassabb legjobb törlést válaszd (max 5 perc egy program, a közepénél meg fog akadni kicsit de annyi sé megy tovább).

2016. okt. 19. 23:32
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, csak 13 vagyok és nem tudtam pontosan hogy mi is ez :D
2016. okt. 19. 23:38
 3/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
55%
#2 13 evesen bunos oldalakat keresel fel?
2016. okt. 19. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondolom te 13 évesen megvetted az összes filmet\játékot. Képmutató fsz.

2016. okt. 20. 00:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Érdemes hirdetés blokkolót is letölteni a böngészőre, és akkor megakadályozza a felugró ablakok megjelenését.
2016. okt. 20. 01:04
 6/8 anonim ***** válasza:

#4: én pl. igen, mert internetről nehezebben és költségesebben tudtam volna letölteni. :-D

Kérdező: Lehet hogy csak rejtett hirdetések... arra van pl. Adblock kiegészítő böngészőbe.

Illetve akár vírus is lehet, vagy valami kártékony program/kiegészítő.

2016. okt. 20. 05:05
 7/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#4 13 evesen netem se volt emlekeim szerint, mivel szamitastechnika mindeg is edkelet (sok mas is) igy "konyu dolgom lehetett" de virusokkal nem talalkoztam szerencsere legalabbis lathato es lathatoan valamit okozokkal

sokat letoltottem en is regebben

#3 ez amugy poen akart lenni...

#4 amugy miota nem kell jo kepet mutatni foleg fiataloknak es miota nem kell erre felhivni a figyelmet, foleg mivel oket nem csak digitalis veszely fenyegeti hanem azon keresztul eletbeli is lenyegeben barmilyen teruleten

2016. okt. 20. 07:21
 8/8 anonim ***** válasza:
az a gond, hogy feltehet akármilyen adblock-ot, ha folyamatosan jelennek meg ezek, az adblock plus lefogja fogni a gép erőforrásait arra, hogy eltüntesse a reklámot.
2016. okt. 20. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!