Ha kijelentzkeztem msn-ről akkor hogyan lehet egy gombnyomással visszajelentkezni?
namost bevan kapcsolva az msn, kijelentkezek és nincsen megjegyeztetve a jelszavam
akkor hogyan tudok bele visszajelentkezni egyből? namost ezt produkálta tegnap a drága párom és képtelen vagyok rájönni, hogyan csinálta holott nem tudja a jelszavamat...
ezt nem az msn csinálta mert az 100% hogy nem tud olyat!
vagy ha igen akk nagyon hülye vagyok!
ezt valami programmal csinálhatta!
keress rá a goggle ban!
kizárt hogy tudja a jelszavamat:S de kijelentkeztem és mire odamentem már bent volt az msn-be...
valaki segítsen fingom sincs hogyan csinálta
Vannak például úgynevezett KeyLogger programok. Ezeket lehet akár a háttérben is futtatni úgy, hogy ne vedd észre. Ezek a programok képesek arra, hogy minden egyes billentyűleütésedet naplózzák, elmentsék egy fájlba. Ezekből minden leütött billentyű, így akár a jelszavak is visszakereshetőek.
(Személyes hozzáfűznivalóm még annyi, hogy mi a párommal tudjuk egymás jelszavait(msn, iwiw, email), nincs semmi titkolnivalónk és megbízunk egymásban. Ez már kicsit más téma, de lehet ezen is érdemes elgondolkodni.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!