Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letilthatott Facebook-on?

Letilthatott Facebook-on?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nem vagyok nagy FB-fan, de egyik ismerősöm egyszerűen megszűnt mindenhol. Az életben szeretünk beszélni egymással, ezt látom is rajta, rákérdeztem, miért nem tudok neki írni, erre mintha annyira nem lepődött volna meg... Pedig tudom, hogy bír engem. Én férfi, ő nő, szóval van egy olyan érzésem, hogy a barátja miatt tiltott inkább, pedig semmi olyanról nem esett szó, ami ezt indokolhatná.

Kérdésem, ha letiltanak, akkor nem látom a nevét a Face-en, sehol? Pl. a közös ismerőseinknél sem látom az ő nevét.

2016. okt. 15. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg tudod nyitni a profilját? Ha igen, akkor nem tiltott le. Ha nem, akkor vagy letiltott, vagy törölte magát.
2016. okt. 15. 22:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm volt, most nincs ott. A tagkeresőben sem találom, pedig fent van az oldalon, mert cseveg nap mint nap.
2016. okt. 15. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!