Csomagveszteség mitől lehet?
Figyelt kérdés
UPC-nél vagyunk 240mb/s nettel.1 hónapja bejelentettük a hibát már mindent kicseréltek frissítettek, és még mindig van csomagveszteségünk, emiatt (én szerintem) felmegy a pingünk 800-1000 ig és megáll a játék 4-5 másodpercre.
A upc nem tudja mi lehet a gond, valakinek valami ötlet?
Az interneten azt olvastam hogy lehet a lan kábelek miatt van, hogy nem bírják a sebességet.Elég régiek de ha valaki megerősíti lecserélem.
Válaszokat előre köszönöm
2016. okt. 7. 16:23
1/2 Hominida válasza:
Háztartási használatra teljesen fölösleges ekkora sebesség, csak ezt ők nem fogják neked mondani. Eleve hülyítés az egész sávszélesség-mánia. De ha a hálózat időnként tényleg akkora sebességgel próbál adni, amennyit a LAN kábeled, vagy maga hálózati kártyád (!) nem tud követni, akkor a hadaró jelet könnyel eldobhatja. Cseréld le a kábeledet egy új, jó minőségűre. Aztán ha még mindig gond van, akkor szűkíttesd a sávszélességet 100-ra, még az is sokkal több, mint amennyit a küldő és reléállomások nyújtanak.
2/2 anonim válasza:
Lehet a kábel az oka, ha nagyon régi a kábel, okozhatja, de akkor nem csak veszne el, hanem a net is max. 100 mb/s-mal jönne. Nem tudod véletlenül megmondani a kábel pontos fajtáját? (Némelyikre ráírják).
Cat5 az utolsó, ami nem jó, Cat5e, vagy Cat6 kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!