Miért van ilyen nagy csomagveszteségem és miért megy el sokszor a net?
Figyelt kérdés
5 megás netem van mikor még megrendeltük sokáig semmi baj nem volt vele. Aztán tavasz közepén mikor teamspeakre járkáltam észrevettem hogy nagyon laggolok. A csomagveszteség átlagba 30% volt de volt hogy 70-re is felment és semmit nem hallottam. Aztán nyár közepe fele már a net is elég gyakran elment. Mostanába meg azt vettem észre hogy online játékokkal már szinte játszani nemtudok mert állandóan kidob. Olyan mintha kb 10-20mp-re elmenne a net a torrent sebessége is ilyenkor lecsökken majd újraindul oldalakat nem hozza be youtube videókat alig akarja betölteni. Ha sebességet mérek majdnem mindig kiméri az 5 megát de valami mégse jó. Mit lehet tenni? Esetleg a routerral van gond vagy a szolgáltatóval?2012. okt. 13. 14:35
1/2 anonim válasza:
ennek több oka is lehet
vagy a szolgáltato ezzel nem tudsz mit kezde3ni, de lehet router probléma is akkor csere... vagy egyszerüen haldoklik a rendszered.. uj wiundows (tanács: ne pakold tele szeméttel a géped) esetleg ne futtas sok internetet használ programot egyszere, pl torrent, msn, böngészö stb stb
2/2 A kérdező kommentje:
A windowsal nincs gond azóta már 2x újra volt rakva de ugyan az a gond.
2012. okt. 13. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!