Silverlight programot hogyan illetve hol tudom tesztelni hogy jó-e, megfelelően működik-e? Részletesen lent.
Figyelt kérdés
Horizon go(Upc)-Mozzila Firefox böngészővel,nem engedi nézni a videókat(élő adást). Kb.2-3 hete még nem volt ilyen probléma.
Engedélyezve van a silverlight,az nem lehet hiba.Már letöröltem újra telepítettem a silverlightot is és a firefoxot is,de ez sem segített.
Rtl moston nem tudom silverlight van-e ott is,?mert ott engedi nézni a videókat.
Mi lehet vajon a hiba?Horizon go-ban van valami?Vagy az én gépemben?Van esetleg olyan oldal ahol a silverlight kell a video nézéséhez hogy le tudjam tesztelni?
Vagy olyan xp-hez ajánlott böngésző amivel lehet tesztelni a Horizon go-t?
Segítséget köszönöm.
2016. okt. 1. 22:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!