Na hat hol is kezdjem . A gépem valamiert nem hajlando házózathoz kapcsolódni Régota próbálom megoldani a problémát de már tippem sincs hogy mi lehet a baj (Ideírok 1 kérdőjelet h ne dobja vissza arendszer :? )
Kb. 3 hete szenvedek a problémától és már rengeteg dolgot megpróbáltam de semmi
A probléma a következő:
Akár Wifin keresztül, akár vezetékkel, akár mobilrol Usb internetmegosztassal probálkozom, a net vagy teljesen nem működik, vagy kb 0.2 - 0.3 Mbps el megy (30 le 5 fel a net normális esetben, mobilon Tv-n és másik gépen is tökéletesen műkodik.) Egykétszer valami Isteni csoda folytán 10p - ig megy 5 - 10Mbps el de ez nagyon ritka eset
Ha vezeték nélküli kapcsolódással próbálkozom (A kártya TP-Link TL-WN881ND) eleve alig van jel .. (1es intenzitású vagy semmien) (speciális esetben 10p ig van rendesen de akkor sem biztos h a sebesség nagyobb 0.1Mbps-nél..) ami azért érdekes mert a többi hálózat jelszintjét fixen érzékeli a gép ..
Hogyha vezetékel vagy USB internetmegosztásal csinálom ugyanugy a halál segge alatt van a sebesség
(Gépház: (az usb miatt) corsair 100r silent edition, alaplap: Gigabyte 970A-DS3P)
Illetve van egy Eset Smart Security 9 em aktív internetes védelemmel (ha ez tett volna keresztbe valaminek)
Igen már 100szor újraindítotram a rendszert és a routert is, alaphelyzetbe állítottam a wifikártyát, újraraktam a driverét és még mindíg semmi
A Windows helyreállítást meg szeretném spórolni, mert nem vagyok időmilliomos hogy mindent újratelepítsek.
Ha valakinek van más 5lete , akár tippje hogy mit lehetne tenni, örömmel hallgatom, mert nekem több 5letem nincs :/
pedig lehet nem úszod meg a reinstallt! sztem kissé beteg az oprendszered! Amennyi ideje szenvedsz vele már rég újrahúzhattad volna.. :)
Ezt még viszonylag hamar kipróbálhatod:
Szedd le a Hirens 15.2 iso-t írd ki rufussal egy üres pendrive-ra.. bootolj róla majd a 4. opcióval indítsd el (Linux based rescue .... Parted magic)
Fel fog futni egy linux rendszer melyen ott lessz egy Mozilla azzal tesztelheted a speedtest.net -el a sebrsséget.. ha ott is trutyi lessz akkor vagy géphiba vagy kábel..
A Partition editort Disk Erasert stb. csak akkorchasználd ha jól tudod mi az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!