Ez csak egy véletlen volt, vagy tényleg trollkodott velem az oldal üzemeltetője?
Az a helyzet, hogy tegnap úgy döntöttem letöltök egy filmet, mivel lassú a netem így ez volt az ideálisabb.
A lényeg az, hogy van egy letöltőprogramom amivel lehet folytatni a letöltéseket, és néha meg-meg szakadt a letöltés, és új letöltési címet is kellett kérnem az oldalról (thevideo . me), és folytatódott a letöltés.
De egyszer mégsem folytatta, ekkor megnyitottam böngészőben a kapott linket, és egy 13 mp-es videorészlet volt a "Rick Astley - Never Gonna Give You Up"-ból.
Valahonnan onnan kezdődött a klip, hogy: "You know the rules...", és a feliratozva volt, színes betűkkel.
A letöltés elég sokáig tartott, ezzel lehetett valami problémája valakinek?
Hiába kértem újjra, és újra letöltési linket a filmhez, ugyan azt a 13 mp-es videorészletet adta ki, amíg nem húztam ki a netet, és aztán vissza (dinamikus ip-m van).
A film egyébként a Kocka 2 volt.
El sem tudtam hinni, hogy most ez mi. :D
Szerintetek mi történt?
Valószínűleg megszegtél valamilyen szabályt (túl sokszor kezdtél letöltésbe adott időn belül), vagy csak úgy tűnt a szervernek az ingadozó kapcsolat miatt.
Ez a videó meg előre beállított trollság lehet az egyébként igazi szabályszegőknek címezve.
Az ilyen letöltési oldalak nem csak adatmennyiség szerint szoktak limitet megszabni egy napra, hanem letöltött fájlok számát illetően is. Minden megkezdett letöltés számít, a sikertelen is. Amikor elérted a napi limitet, akkor nem engedett tovább.
Erre azért van szükség, hogy mindenkinek jusson a szerver kapacitásából.
Na akkor értem, köszönöm a válaszokat. :D
Mikor megláttam miért nem tudtam folytatni a letöltést, és megláttam a videót nagyot nevettem, hogy most ez megtörténik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!