Windows 8.1 telepítése után hogyan lehet feltenni a drivereket mert nekem nem telepit semmit, vagy automatikusan telepit?
Nekem nem adott ki semmit segitsetek pls
Vagy hogyan tudom elinditani,mert egy kicsit laggol a gép de ugyan ez volt a régebbi windows verzió is
Amikhez tudja feltelepíti automatikusan telepítés közben vagy közvetlen utána, ha nethez jut. Nézd meg az Eszközkezelőben, hogy van-e olyan eszköz, ami ismeretlen, vagy sárga felkiáltójel van előtte, azokhoz nem tudott driver-t telepíteni, ott próbálj kerestetni vele hozzá.
Vagy nézz körül az alaplap gyártója, vagy ha laptopról van szó a laptop gyártója weboldalán driverek után.
Ezekben az oprendszerekben manapság már minden benne, egyedül csak vga driverre van szükség legtöbbször.
Ha esetleg nvidia kell neked:
Ha amd:
Ha intel:
Itt pedig a legfrissebb letölhető directx:
Ha ezek után is szaggatnak a játékok és biztos vagy benne, hogy normálisan kellene futniuk, akkor esetleg takarítsd ki a géped. Rendesen szedd szét a hűtőket leginkább és szedd ki belőlük a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!