Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha nem ismeri fel az e-mail...

Ha nem ismeri fel az e-mail címet, hogy jutok a fiókban tárolt adatokhoz, képekhez?

Figyelt kérdés

google fiókba szeretnék belépni, és ez az üzenet fogad. ezerszer megpróbáltam, újra és újra begépelni. április-május környékén még gond nélkül használtam. aztán nyári szünetben nem...

nagy szükségem volna azokra az adatokra, amiket ott tároltam... de nem jutok így hozzá.

nem egyedül használtam a fiókot, de senki nem tudja, mi történhetett vele :(

2016. szept. 20. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

a) többezer biztos nem próbáltad, te kamumókus, mert a google sokkal hamarabb kitiltja az ip-det

b) nem egyedül használtad --> gondolkozz...egy kicsit.

...

még!

...

MÉG!

2016. szept. 20. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyon nem volt hasznos a válaszod... ovis csoport közös fiókja fotókkal... nyilván fontos, hogy meglegyenek a fotók.
2016. szept. 20. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
valaki biztos tudja, csak nem akarja elmondani. ;-)
2016. szept. 20. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Nos, pár tanács:

1. SOHA, azaz SOHA nem használunk mással közös fiókot. Ha fontos, hogy képeket ossz meg másokkal, akkor fölteszed Google Drive-ra és beállítod, hogy kikkel akarod megosztani. Akkor ugyanis hozzáférnek (akár írni is tudnak a mappába) de nem tudják elbarmolni a fiókot

2. Érdemes beállítani másodlagos email címet ill. telefonszámot, hogy ilyen esetekben azon keresztül még vissza lehessen kapni a hozzáférést.

Elmondom, mi történhetett: valaki más, akinek megvolt a hozzáférése, megváltoztatta a jelszót (akár az is elég, ha a Google - mivel több gépről történt bejelentkezés - gyanús tevékenység miatt jelszó változtatást javasolt és az illető meg vakon beírt valamit.

Kérdezz körbe mindenkinél, aki csak hozzáfért a fiókhoz. Ha senki nem emlékszik, hogy jelszót változtatott volna és/vagy nem emlékszik, milyen jelszót adott meg, akkor kérj egy jelszó resetet. Ez a beállított alternatív email címre vagy telefonszámra küld egy kódot, amivel új jelszót tudsz beállítani. Ha sem alternatív email sem telefon nem volt megadva, akkor a Google ilyenkor föltesz pár kérdést a fiókkal kapcsolatban (pl milyen név, születési dátum volt megadva, mik voltak feltöltve a drive-ba, stb) és ha ezek közül mindet helyesen meg tudod válaszolni, akkor be enged lépni. Ha ez az utolsó mentőöv sem megy (mert pl. semmilyen személyes adat nem volt megadva a fiókban), akkor viszont ihatsz hideg vizet az adatokra, mert soha nem fogsz tudni belépni.

A Google eléggé odafigyel, hogy lehetőleg ne zárd ki magad a fiókból, de az emberi nemtörődömséggel nincs mit kezdeni.

2016. szept. 21. 09:00
 5/7 A kérdező kommentje:

most ott tartok, hogy a "fiókot törölték, nem lehetséges a helyreállítás" :(

nem az én fiókom volt, nem én csináltam, én is csak egy szülő voltam, aki örült, hogy ilyen módon láthatja, mi történik napközben az oviban a gyerekekkel...

de köszi, úgy tűnik, ez elúszott :( 2 évnyi fénykép :(

2016. szept. 21. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
bármikor lementhetted volna...
2016. szept. 21. 10:21
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, tudom... de eszembe sem jutott :(
2016. szept. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!