Instagramon követett már titeket vmilyen híresség?
Figyelt kérdés
Engem igen , titeket??2016. szept. 19. 16:12
11/16 anonim válasza:
Ezek a válaszok LOL XD Engem Selena Gomez, na mit szólsz hozzá? amikor bekövetett sztárnak éreztem magam XD
téged tudom ki, ha már titkolod, a Orbán viktor...
12/16 A kérdező kommentje:
XD XD jók vagytok!
Nem erre számítottam XD XD
2016. szept. 20. 10:03
13/16 anonim válasza:
nem, de twitteren híres producer/rendező jelölte már kedvencnek a bejegyzésem, és váltottam már levelet (az író írt rám) egy ismert íróval, akinek a könyvéből oscardíjas film készült. Nem mint ha számítana bármit is. :D
14/16 anonim válasza:
Kérdező vagy kamuzol és senki nem követett be vagy egy olyan ember követezt be aki aligha mondható híres embernek. Nem hinném hogy egy Selena Gomez, Justin Bieber vagy egy Taylor Swifthez hasonló híres ember követett be.
15/16 anonim válasza:
Rhea Francani és Tiffany Houghton. Tudom, őket itt Magyarországon nagyon kevesen ismerik, de én szeretem őket. Az előbbit pont így ismertem meg és kezdtem hallgatni a zenéjét, utóbbit pedig a karrierje kezdete óta ismerem, de csak nemrég kezdett követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!