Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay: aug.  21. feladták a...

Ebay: aug.  21. feladták a csomagot és még nem ért ide, elveszett és lemondhatok róla?

Figyelt kérdés

Kínából várom, nem rendelek régóta, de amit eddig rendeltem minden megérkezett 3 héten belül, illetve két és fél hét alatt.

Ettől az eladótól rendeltem már ugyanazt a terméket ami még nem ért ide.

100%-ig megbízható, nem tudom mit csináljak, vagy ha tényleg elveszett, mi a teendő...

Követési szám nincs hozzá meg egyébként se tudnám hogy kell(ene) megnézni.

2016. szept. 14. 16:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha az eladónak szeretnék írni, hogy célszerű ezt megtenni, adott terméknél kattintani a "contact seller" gombra eBay-n, vagy arra az e-mail címre írni a címemről, melyre a Paypal fizetés ment?
2016. szept. 15. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:
A contact seller a jó megoldás. Ha aug. 21-én adták fel a csomagot akkor én még nem izgulnék. Egy hónappal később ha nem jön meg, tehát szept. 21 előtt 1-2 nappal, reklamálnék, hogy mi van.
2016. szept. 15. 20:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Aug 13. napján rendelt csomag aug. 29 napján megérkezett. Követési számra kattintva ezt írja ki.

Én pedig nem kaptam meg. Mit lehet tenni?

A másik miatt már lehet aggódni?

2016. szept. 16. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!