Mért ilyen rossz a jófogás?
Figyelt kérdés
Fel szeretném adni a segédmotorom hirdetését és vagy 100x meg adtam már a típusát meg mindent de mindig vissza dob hogy nem adta meg a motor tipusát de meg adtam mondom már vagy 100x Valaki valami ötlet ? valami jobb hirdető oldal a vaterán és ezen a szaron kívül ?2016. szept. 12. 17:09
1/4 anonim válasza:
Valszeg azért lettek Magyarország legnagyobb hirdetőoldala, mert képtelenek lekódolni egy űrlapot. Még véletlenül sem benned van a hiba, ááá...
2/4 anonim válasza:
Az a vicc,hogy tényleg kegyetlen fos az oldal, az üzenetek menüt összevissza kezeli, amit elolvastam azt néha másnap úgy jelzi,hogy még el sem olvastam...
Hirdetésfeladásnál van,hogy 10x visszadob, de hibát nem írja ki,hogy mi miatt majd egy idő után elfogadja.
meg rengeteg apró idegesítő hibája van.
Attól,hogy a legnagyobb hirdetőoldal nem jelenti azt,hogy a legjobb is.
3/4 anonim válasza:
Az oldal működése valóban tele van problémákkal, persze a fogyasztóvédelmet is ilyesmi nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!