Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SOS. Kérném a segítségeteket!...

SOS. Kérném a segítségeteket! A routerem wps kódját/pin kódját hogy deríthetem ki? (hátuljáról le van tépve)

Figyelt kérdés

Pár napja itthon valami el lett állítva mert rossz volt a wifi. Na azóta érdekes módon csak én nem tudok wifizni, megváltozott a wifink neve is, jelszava is, de s többiek "nem tudják az új jelszót" , nekik "automatikusan csatlakozott rá a telefon ". Érdekes módon nekem két telefonból és egy laptopból egyik se. Próbálnék a telefonról a wps kóddal rácsatlakozni, csak hogy az le van tépve a router hátuljáról. Ezt a számot valahogy vissza tudom keresni?

Vagy a gépen meg tudom nézni a router beállításait valahol ahol mutatja a jelszót is? (Win. Home premium)

Gondolom vannak a neten fent dolgok, de mobilnetről nem szívesen böngésznék ennyit, úgyhogy a segítségeteket kérném. A hálózat és internet beállítások közt a helyi kapcsolatig jutottam, de a router tulajdonságait sehol nem találom... Igen csak kéne a wifi a munkámhoz is itthon. Ha tudtok valamit segitsetek!

Köszönöm!

2016. szept. 12. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Reseteled a routert, rádugod a gépet közvetlen és beállítasz egy új Wifi jelszót, azt megadod a többieknek is. Ennyi az egész.
2016. szept. 12. 10:12
 2/8 Argloss ***** válasza:
100%

Megnézheted az ő gépükön is, de jobb ha tudod, hogy ez szándékos volt, mert ha megváltozik az SSID meg a jelszó is, akkor nem fog oda csatlakozni semmi sem automatikusan.

https://www.youtube.com/watch?v=68Q4Km5TIwo

2016. szept. 12. 10:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, rájöttem hogy szándékos volt.. Mert nem fényes a helyzet itthon egy ideje. Nem szeretnék épp emiatt se új jelszót beállítani, valahogy a mostani kéne nekem..
2016. szept. 12. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha rá tudod dugni a gépet kábellel a routerre és be tudsz lépni a routerbe (ergo ha azt nem jelszavazták le) akkor ott meg tudod nézni. Ha nem, akkor így jártál, kispajtás. Máskor fogadj szót a szüleidnek.
2016. szept. 12. 10:44
 5/8 A kérdező kommentje:
22éves dolgozó nő vagyok, kicsit többről van szó mint szófogadásról, de köszi hogy látatlanban ítélkezel.
2016. szept. 12. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem tudom mit nem lehet megbeszélni a többiekkel. Olyan nincs, hogy megváltozott a hálózat neve is és nem ők csinálták.
2016. szept. 12. 11:52
 7/8 Argloss ***** válasza:

A videó amit linkeltem pontosan arról szól, hogy hogyan lehet megnézni a wifi jelszót valaki gépén akinek megvan a jelszava. Nyilván ha vezetéken kapcsolódik, vagy nem rendszergazda fiókja van, akkor nem fog menni, de a kérdezés és router resetelés után ez a legegyszerűbb módszer.

Itt van magyarul is:

https://www.youtube.com/watch?v=_uDFSpHJIQY

2016. szept. 12. 12:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet megbeszélni, tagadja mindenki hogy meg lenne változtatva. A linkelt videó nem segített, de közben megoldottam. Megnyomtam a routeren a wps gombot és így szerencsére minden jelszó nélkül tudott a telefonom meg a laptopom is kapcsolódni. És azóta a laptopon a beállításokban már meg tudtam nézni a jelszót is. De azért köszi mindenkinek.
2016. szept. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!