SOS. Kérném a segítségeteket! A routerem wps kódját/pin kódját hogy deríthetem ki? (hátuljáról le van tépve)
Pár napja itthon valami el lett állítva mert rossz volt a wifi. Na azóta érdekes módon csak én nem tudok wifizni, megváltozott a wifink neve is, jelszava is, de s többiek "nem tudják az új jelszót" , nekik "automatikusan csatlakozott rá a telefon ". Érdekes módon nekem két telefonból és egy laptopból egyik se. Próbálnék a telefonról a wps kóddal rácsatlakozni, csak hogy az le van tépve a router hátuljáról. Ezt a számot valahogy vissza tudom keresni?
Vagy a gépen meg tudom nézni a router beállításait valahol ahol mutatja a jelszót is? (Win. Home premium)
Gondolom vannak a neten fent dolgok, de mobilnetről nem szívesen böngésznék ennyit, úgyhogy a segítségeteket kérném. A hálózat és internet beállítások közt a helyi kapcsolatig jutottam, de a router tulajdonságait sehol nem találom... Igen csak kéne a wifi a munkámhoz is itthon. Ha tudtok valamit segitsetek!
Köszönöm!

Megnézheted az ő gépükön is, de jobb ha tudod, hogy ez szándékos volt, mert ha megváltozik az SSID meg a jelszó is, akkor nem fog oda csatlakozni semmi sem automatikusan.

A videó amit linkeltem pontosan arról szól, hogy hogyan lehet megnézni a wifi jelszót valaki gépén akinek megvan a jelszava. Nyilván ha vezetéken kapcsolódik, vagy nem rendszergazda fiókja van, akkor nem fog menni, de a kérdezés és router resetelés után ez a legegyszerűbb módszer.
Itt van magyarul is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!