Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valakivel interneten...

Ha valakivel interneten beszélgetek, hogyan deríthetem ki, hogy valójában az e, akinek mondja magát?

Figyelt kérdés
Van egy német lány, akivel beszélgetek pár hónapja. Jövő héten jönnek Magyarországra és tudnánk találkozni. De honnan tudhatom, hogy nem e szervkereskedők, vagy egy nagy darab néger, aki megakar erőszakolni? :D
2015. máj. 18. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy az általad említett alakok hónapokat töltenének levelezéssel. Egyébként a szabály egyszerű: ismeretlennel csak nyilvános helyen találkozz! Egy cukrászdában ritkán veszik ki az ember veséjét, és a nagy darab négerek is visszafogják magukat.
2015. máj. 18. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Találkozzatok nyilvános helyen, fényes nappal, és vigyél gézsprayt vagy bicskát. :D
2015. máj. 18. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy ez így körülményes lenne. Meg nem is olyan dolgokat mondott magáról, amire mindenki ugrik.
2015. máj. 18. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

"Egy cukrászdában ritkán veszik ki az ember veséjét"

Cukrászdától függ... :)

(Na jó, csak vicceltem.)

Egyébként ő sem tudhatja, te ki vagy valójában, szóval neki is praktikusabb, ha nyilvános helyen futtok össze.

2015. máj. 18. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Hotelben találkozni veszélyes?
2015. máj. 18. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Van az a "hotel", ahol igen, de amúgy szerintem lent a recepciónál nem fog megműteni.

De mi van, ha felhív a szobába? Kockáztatsz, vagy közlöd vele, hogy bocs, de majrézol? :)

2015. máj. 18. 15:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ha találkoznék vele, és látnám, hogy tényleg ki ő, nem félnék annyira.
2015. máj. 19. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!