Instagramm követők, likeok szerzése, hogyan?
Figyelt kérdés
Pár napja csináltam instagrammot. 20 követőm van, akik az ismerőseim. Kiraktam egy képet tegnap aláírtam a népszerű hastageket és csak 5 like jött rá, az is az ismerőseimtől, idegenektől nem. Bekövetni senki nem követett be. Hogyan indíthatnám be a profilom?2016. szept. 3. 19:21
1/2 anonim válasza:
Így indíthatod be, ahogy csinálod. Ne napok alatt várj változást, ehhez hetek, hónapok kellenek.
Amúgy 500 millió tagja van az oldalnak/alkalmazásnak, ne gondold hogy te olyan egyedi tartalmat fogsz gyártani ami még nem létezik és ne lenne belőle millió ugyanolyan.
2/2 anonim válasza:
Legyenek nagy melleid, ne takard el őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!