Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől lesz valaki egyedi...

Mitől lesz valaki egyedi YouTube-on?

Figyelt kérdés

Miket kell tennie, vagy miket nem, hogy az emberek azt mondhassák róla, hogy ő egyedi.

Ti kiket tartotok egyedi youtubeosoknak, és MIÉRT?

2016. aug. 30. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
tiv tivy egyértelmű! :) én bírom a humorát.. mert olyan ez a gyerek,mint egy rossz ,falból kihúzott régi szintetizátor,mint egy rossz régi kipukkant oxigénpalack! :) vagy valami hasonló,nem tudom pontosan hogy mondja...
2016. aug. 30. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Én azokat tartom annak, akik számomra érdekes, vagy botrányos, vagy megható, vagy olyan videót csinálnak, ami eléri az ingerküszöbömet.

Szóval aminek nézése közben az első perc után nem az ugrik be, hogy te jó isten "meddig tart ez még", hanem az, hogy "na most kiváncsi leszek mi lesz"!

Amit az utóbbi időben felfedeztem magamnak az a TVFilthyFrank csatorna.. Hát ezen olyan videók vannak, hogy többet le kellett állítsak, mert felfordult a gyomrom :D

De aztán mégis sikerült végignézni úgy harmadik nekifutásra őket.

A videóik nézése közben végig az járta fejemben, hogy nem.. kizárt, ezt már nem lehet fokozni..

És lehetett :D

2016. aug. 30. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:

molnár krisztián

neki van csak beb@$#ós lájvja

2016. aug. 30. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:

# 3

Jaaaaa :D "Eci Peci Kimeheci megeszlek te ILIGY G..ci!"

2016. aug. 30. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyat csinál amit más nem, érdekes, profi. Látszik rajta, hogy minőségi amit csinál, nem csak felvett egy videót az ifonjával és feldobta youtubera. Ha egyedi akarsz lenni, akkor keress egy olyan témát ami érdekes, de mások nem csinálják, vagy te tudnád jobban csinálni. Vlogolással ne kezdj, ha nem vagy senki akkor nem is fog érdekelni senkit amit mondasz.
2016. aug. 30. 13:56
 6/6 anonim válasza:

Tapasztalatom alapján:

Addig lesz egyedi youtubos, míg x youtubosok le nem másolja egyediségét. Végül nem lesz egyedi youtubos, csak egy youtubos valaki sok közül.

2016. szept. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!