Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube: Saját, egyedi link?...

YouTube: Saját, egyedi link? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Már minden szükséges feltétel megvan, mégis azt írja a Fiókbeállításokban, hogy "Egyedi URL rendszerünk megváltozott. További információ".

Amikor ráklikkelek, megnézem mik a feltételek, mind megvannak...

Megbízható ~ Nincs szerzői jogi problémám egy videómmal sem

100 feliratkozó ~ Megvan.

30 napja működik ~ 2016. 04. 01. óta... (pont április elseje) :D

Csatornaikon ~ Gondolom az avatar, az megvan.

Csatornakép ~ Gondolom a banner, az is megvan.

LINK: https://www.youtube.com/channel/UCoQJJ1TcZvYC-iQHF0uy5nQ

Előre is köszönöm a segítséget, pár hete már ezen mérgelődök...

Üdv.:

MakroBox

2016. júl. 19. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Előszőr:

Ahhoz, hogy csatornádnak egyéni URL-je lehessen, fiókodnak teljesítenie kell az alábbi követelményeket:

Legalább 100 feliratkozóval kell rendelkeznie

Legalább 30 napja kell működnie

Feltöltött fotóval kell rendelkeznie csatornaikonként

Feltöltött csatornaképpel kell rendelkeznie

Internetes domainedhez igazított egyéni URL-hez jogosultságot szerezhetsz hivatalos weboldalad Google+-oldaladhoz történő kapcsolásával és ellenőrzésével is.

Másodszor:

Egyéni URL kéréséhez hajtsd végre az alábbi lépéseket:

Jelentkezz be a YouTube-ra, és keresd meg a speciális fiókbeállításokat.

A Csatornabeállítások résznél válaszd ki az egyéni URL kéréséhez szükséges linket.

Az „Egyéni URL-cím kérése” mezőben láthatod az(oka)t az URL(eke)-t, amely(ek) használatára jogosult vagy. Ezeket nem módosíthatod, de előfordulhat, hogy betűk vagy számok hozzáadásával kell egyedivé tenned az URL-t.

Válaszd ki az „Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” négyzetet, majd kattints az URL módosítása lehetőségre.

Ne feledd, hogy az egyéni URL hozzá lesz kapcsolva mind YouTube-csatornádhoz, mind Google+-személyazonosságodhoz. Az URL jóváhagyását követően már nem kérheted a módosítását. Ha biztos vagy benne, hogy megtaláltad a megfelelő URL-t, kattints a Választás megerősítése elemre.

Ha kiválasztottad, akkor közönséged elérheti csatornádat a youtube.com/c/creatoracademy vagy a youtube.com/creatoracademy linken is. (Az Alkotói Akadémia csak példa; a te URL-ed egyéni lesz.) Mindkét URL a csatornád kezdőlapjára irányítja a látogatót.

2016. aug. 11. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:

A 100 feliratkozónak nem kell meglennie, nekem 52 van, még is tudtam beállítani.

https://www.youtube.com/c/gangnam127gameplaychannel

2016. aug. 11. 22:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem értem, azt írja ott, ahol a régi csatornámon még be tudtam állítani, hogy "Egyedi URL rendszerünk megváltozott. További információ".

Nem értem... :D

2016. aug. 26. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!