YouTube: Saját, egyedi link? (bővebben lent)
Már minden szükséges feltétel megvan, mégis azt írja a Fiókbeállításokban, hogy "Egyedi URL rendszerünk megváltozott. További információ".
Amikor ráklikkelek, megnézem mik a feltételek, mind megvannak...
Megbízható ~ Nincs szerzői jogi problémám egy videómmal sem
100 feliratkozó ~ Megvan.
30 napja működik ~ 2016. 04. 01. óta... (pont április elseje) :D
Csatornaikon ~ Gondolom az avatar, az megvan.
Csatornakép ~ Gondolom a banner, az is megvan.
LINK: https://www.youtube.com/channel/UCoQJJ1TcZvYC-iQHF0uy5nQ
Előre is köszönöm a segítséget, pár hete már ezen mérgelődök...
Üdv.:
MakroBox
Előszőr:
Ahhoz, hogy csatornádnak egyéni URL-je lehessen, fiókodnak teljesítenie kell az alábbi követelményeket:
Legalább 100 feliratkozóval kell rendelkeznie
Legalább 30 napja kell működnie
Feltöltött fotóval kell rendelkeznie csatornaikonként
Feltöltött csatornaképpel kell rendelkeznie
Internetes domainedhez igazított egyéni URL-hez jogosultságot szerezhetsz hivatalos weboldalad Google+-oldaladhoz történő kapcsolásával és ellenőrzésével is.
Másodszor:
Egyéni URL kéréséhez hajtsd végre az alábbi lépéseket:
Jelentkezz be a YouTube-ra, és keresd meg a speciális fiókbeállításokat.
A Csatornabeállítások résznél válaszd ki az egyéni URL kéréséhez szükséges linket.
Az „Egyéni URL-cím kérése” mezőben láthatod az(oka)t az URL(eke)-t, amely(ek) használatára jogosult vagy. Ezeket nem módosíthatod, de előfordulhat, hogy betűk vagy számok hozzáadásával kell egyedivé tenned az URL-t.
Válaszd ki az „Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” négyzetet, majd kattints az URL módosítása lehetőségre.
Ne feledd, hogy az egyéni URL hozzá lesz kapcsolva mind YouTube-csatornádhoz, mind Google+-személyazonosságodhoz. Az URL jóváhagyását követően már nem kérheted a módosítását. Ha biztos vagy benne, hogy megtaláltad a megfelelő URL-t, kattints a Választás megerősítése elemre.
Ha kiválasztottad, akkor közönséged elérheti csatornádat a youtube.com/c/creatoracademy vagy a youtube.com/creatoracademy linken is. (Az Alkotói Akadémia csak példa; a te URL-ed egyéni lesz.) Mindkét URL a csatornád kezdőlapjára irányítja a látogatót.
A 100 feliratkozónak nem kell meglennie, nekem 52 van, még is tudtam beállítani.
Nem értem, azt írja ott, ahol a régi csatornámon még be tudtam állítani, hogy "Egyedi URL rendszerünk megváltozott. További információ".
Nem értem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!