Mit jelent az hogy valakinek 6 gb adatforgalma van?
Általában a mobilnetnél van ilyen korlát. Az otthoni vezetékes netnél ilyen - általában - nincs.
Azt jelenti, hogy aki 6GB havi adatot átlépi, azt lekorlátozzák hónap végéig a letöltési sebességét, csigalassan tud majd csak weboldalakat betölteni, videót meg kb nem is fog tudni.
Szóval, ha valaki 6Gb-ot eléri mondjuk hó 20-án, akkor 10 napig még lassú lesz a letöltése, amíg hó elején fel ne oldják a korlátozást.
Az otthoni 100mbit meg inkább a letöltési sebességre vonatkozik, ami egy elég gyors letöltésnek felel meg.
A 6GB adatforgalom azt jelenti, hogy összesen (egy idő alatt, általában 1 hónap) 6GB-ot tud netezni, együtt feltölteni és letölteni összesen.
Ha ennél többet csinál, akkor a szolgáltató vagy elveszi a netet, vagy lassítja, vagy plusz pénzt kér érte.
Biztos hallottál valamilyen "reformról" (:D), hogy 1GBonként valami 500 Ft, és tüntettek az emberek... na a 6GB pont ez, csak előre fizetsz... gondolom amúgy ez mobilinternet, mert ott szokták általában korlátozni az adatforgalmat.
A 100 Megabit/másodperc (utóbbiakban: Mbps) letöltési sebességgel rendelkező net nem is rossz, főleg, ha mellé min. 10 Mbps feltöltésed is van... Gondolom a te neted otthoni, nincs korlátozva, és ilyen a gyorsasága.
A "haverod" (vagy nem tudom kid) netje pedig max. 6GB, de nem tudni milyen gyors, azt nem írtad le... ha 4G, akkor általában Magyarországon max. 50 Mbps.
MakroBox
:)
UI.: Mindent leírtam legalább 20x! :D
igen ezt jelenti. Telefonra nem is kell több.
Legalábbis nekem. Facebook-messenger max 220 MB egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!